Romică Țociu și Cornel Palade se întorc în forță. E o mare victorie pentru ei, se întâmplă după 25 de ani

Beatrice Dumitru 09.02.2023, 23:58
Romică Țociu și Cornel Palade se întorc în forță. E o mare victorie pentru ei, se întâmplă după 25 de ani

Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de umor din România. Aceștia au făcut marele anunț cu privire la faptul că se întorc pe scenă după o pauză de 25 de ani, atunci când au fost obligați să demisioneze.

Romică Țociu, despre revenirea pe scenă

Romică Țociu și Cornel Palade formează, de peste 25 de ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice de la noi. Cei doi au colaborat pe micile ecrane și au făcut parte din proiecte de succes, dar acum au obținut o mare victorie. Vor reveni pe scena unui renumit teatru din București.

Romică Țociu și Cornel Palade vor urca din nou pe scena Teatrului de Revistă „Costantin Tănase”, iar marele eveniment ar putea avea loc chiar în primăvară. Romică Țociu a vorbit pentru Playtech Știri despre această revenire după o pauză atât de lungă, de 25 de ani.

Romică Țociu și Cornel Palade se întorc în forță. E o mare victorie pentru ei, se întâmplă după 25 de ani
Romică Țociu și Cornel Palade revin la Teatrul „Constantin Tănase”.

Nu avem în acest moment o dată exactă a întoarcerii noastre! Nu putem bate din palme și gata, ne-am întors! În câteva săptămâni vom ști mult mai bine cum stau lucrurile. Am purtat și purtăm discuții amiabile cu Vasile Muraru pe tema asta. Acolo, la teatru, e o veritabilă fabrică. Trebuie să compui muzica, trebuie să faci regie, să ai noi creații muzicale, ca să nu mai vorbim și despre costume. Nu e deloc simplă toată treaba asta! Nu poți să vii peste noapte și, gata, urci pe scenă, oricum te-ai numi!”, a declarat Romică Țociu.

De ce au demisionat de la Teatrul „Constantin Tănase”

Cei doi actori de comedie își caută, deocamadată, repertoriul cu care vor să cucerească publicul, iar Romică Țociu a spus că vor încerca să abordeze și ceva nou, dar că „nu vom renunța la stilul nostru, cunoscut și iubit de toată lumea”.

Romică Țociu și Cornel Palade au fost nevoiți să demisioneze de la Teatrul „Constantin Tănase” la începutul anilor 2000, deorece prezentau populara emisiune de televiziune „Superbingo Show” de la Antena 1, una care duminică de duminică înregistra audiențe foarte mari. Ei au fost puși de Alexandru Arșinel, directorul teatrului la acel moment, să aleagă între televiziune și scenă.

El a considerat că cei doi actori nu puteau să apără la TV și să joace și la teatru, iar în această situație Romică Țociu și Cornel Palade au ales să continue proiectul de la Antena 1.

Nici nu mai știu de când am plecat de acolo. Cred că la începutul anului 2000. Ba nu, s-ar putea să fi fost chiar mai repede. 1999 sau chiar 1998! Cum trec anii!”, a adăugat Romică Țociu.

Teatrul românesc de revistă a pierdut în ultimii ani o pleiadă de actori celebri ai genului, în frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Cristina Stamate sau Nae Lăzărescu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...