Românul Mihăilă face furori în Serie A. Nota pe care i-a dat-o presa din Italia după golul marcat pentru Parma

Nicu Stan 07.03.2021, 22:16
Românul Mihăilă face furori în Serie A. Nota pe care i-a dat-o presa din Italia după golul marcat pentru Parma

Românul Mihăilă face furori în Serie A. Nota pe care i-a dat-o presa din Italia după golul marcat pentru Parma. Cum îi merge fotbalistului român la clubul italian, citiți în articolul de mai jos.

Românii au făcut furori în serie A. Valentin Mihăilă a dat gol pentru Parma. Ce notă a primit Dennis Man de la presa italiană

Românul Valentin Mihăilă face furori în Serie A. Ce notă i-a dat-o presa din Italia după golul marcat pentru Parma. Valentin Mihăilă, 21 de ani și Dennis Man, 22 de ani au contribuit din plin la egalul obținut de Parma pe terenul celor de la Fiorentina, meci terminat scorul de 3-3.

Valentin Mihăilă, introdus pe teren la pauză, la scorul de 2-1 pentru Fiorentina, a contribuit la golul doi, fiind autorul centrării către jucătorul Kurtic, și a înscris pentru 3-2 în minutul 90. De aeemenea, Dennis Man, aruncat în meci în minutul 62, a fost și el activ.

Dennis Man a ratat o ocazie mare pentru Parma
Dennis Man a ratat o ocazie mare pentru Parma

Denis Man, la un pas să marcheze și el

Denis Man a ratat o șansă mare chiar înainte de golul lui Valentin Mihăilă, dar a contribuit și el la construcția fazei care a dus la golul fostului jucător al Craiovei.

Astfel, prestația lui Valentin Mihăilă a fost apreciată de presa locală, iar ParmaToday i-a acordat românului nota 6,5, cea mai bună din echipă, la egalitate cu Kurtic și Kucka. ”Pregătit să accelereze și să încerce lucruri, dar nu i-a fost ușor să scape de Milenkovic. A marcat un gol după ce a păcălit fundașul”, a scris presa italaină despre Valentin Mihăilă.

Denis Man, calificativ 6 din partea presei italiene

De asemenea, Dennis Man a primit un calificativ onorabil la rândul lui, respectiv nota 6. ”Ce șansă a avut românul, care nu a întors capul spre poartă după ce a primit o pasă delicioasă de la Pezzella. Are meritul de a începe faza care a dus la golul lui Mihăilă de 3-2”, este caracterizarea făcută de presa italiană pentru Denis Man.

În plus, cei de la SofaScore au fost și mai generoși în acordarea notelor pentru fotbaliștii români. Valentin Mihăilă a primit 7,3, cel mai mare rating de la Parma, la egalitate cu Kurtic, iar Denis Man a primit 6,4.

Cum s-a ales MM Stoica cu o nouă poreclă după transferul lui Denis Man

Pe de altă parte, Givanni Becali a dezvăluit că Mihai Stoica s-a ales cu o poreclă după transferul lui Denis Man la Parma. ”Era vreo 12 noaptea când Kyle Krause (n.red. – patronul Parmei), americanul, mă sună. Mi-a spus că vrea să vorbească direct cu Gigi Becali.

Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica. Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael”, a povestit Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe