Românul care va fi urmașul lui Mutu la Fiorentina. Dezvăluirea făcută de un celebru ziarist italian

Nicu Stan 21.10.2021, 09:04
Românul care va fi urmașul lui Mutu la Fiorentina. Dezvăluirea făcută de un celebru ziarist italian

Un român în vârstă de 19 ani va fi urmașul lui Adrian Mutu la Fiorentina. Un celebru ziarist italian a făcut dezvăluirea că fotbalistul român se află aproape de un transfer în Seria A.

Un român îi calcă pe urme lui Adrian Mutu. Este la un pas să ajungă atacantul Fiorentinei

Un român este aproape de a ajunge în atacul Fiorentinei, după succesul pe care l-a avut Adrian Mutu la acest club. Astfel, jurnalistul Gianluca di Marzio a dezvăluit situaţia românului Louis Munteanu, în vârstă de 19 ani.

Pentru acesta au fost refuzate mai multe oferte, asta fiind un semnal puternic în privinţa ajungerii lui în Serie A. De asemenea, noul antrenor al echipei îl apreciază.

Louis Munteanu are toate sansele sa ajunga la echipa mare a Fiorentinei
Louis Munteanu are toate sansele sa ajunga la echipa mare a Fiorentinei

Louis Munteanu a ajuns la Fiorentina de la Viitorul Constanța

Anul trecut, Louis Munteanu a fost transferat de la Viitorul Constanţa, la Fiorentina pentru suma de 2 milioane de euro.

În acest timp, fotbalistul a jucat pentru echipa Primavera, iar românul e tot mai aproape de prima echipă care este condusă de Vincenzo Italiano.

Cine a vrut să îl cumpere pe Louis Munteanu

De asemenea, jurnalistul italian Gianluca di Marzio susţine că dubla campioană a Italiei a refuzat oferte ajunse din partea clubului Standard Liege şi din Serie B.

„Cluburile sunt atente la el şi au bătut la porţile Fiorentinei pentru a-l lua. Totuşi, conducerea nu vrea să piardă un astfel de talent. Pe lângă calităţile de atacant pe care le are, Munteanu uimeşte cu atitudinea de profesionist şi cu calităţile mentale pe care le are la o vârstă fragedă. Au fost refuzuri categorice la ofertele venite, fără a ezita”, a scrie jurnalistul Gianluca di Marzio.

Atacantul Fiorentinei, aproape de un transfer

În plus, titularul din atacul Fiorentinei, Dusan Vlahovic, este foarte aproape de un transfer, iar italienii se întreabă cine i-ar putea lua locul. Acelaşi jurnalist italian spune că deja Fiorentina îl are pe înlocuitorul lui Dusan  Vlahovic, a cărui situaţie e incertă.

În acest fel, Louis Munteanu ar urma să facă parte regulat din lotul primei echipe, în contextul în care a și primit câteva semnale în acest sens.

Louis Munteanu a ajuns în Italia în plină pandemie

„Viola crede în el. E important la Primavera, dar e clar că obiectivul e ca el să fie adus la prima echipă. Toţi îl plac, chiar şi noul antrenor, Vincenzo Italiano. Venirea sa a coincis cu izbucnirea pandemiei de Covid-19, iar reflectoarele nu au fost asupra sa.

Problema reală a băiatului a fost alta. El s-a trezit într-un oraş nou, unde nu cunoştea pe nimeni, închis în casă, fără a putea să iasă. Adaptarea nu a fost uşoară, dar imediat a vorbit pe teren”, a mai spus jurnalistul italian.

Urmăriți Impact.ro și pe