Românii care boicotează produsele din Spania. Motivul pentru care au de gând să recurgă la acest gest

Stan Filon 19.01.2021, 09:44
Românii care boicotează produsele din Spania. Motivul pentru care au de gând să recurgă la acest gest

Produsele din Spania, boicotate în România! Așa au găsit dinamoviștii o modalitate de a se răzbuna pe conducerea spaniolă a clubului de fotbal favorit! Situația este una disperată la Dinamo, iar aceasta se adâncește pe zi ce trece. La datoriile restante se adaugă în fiecare zi altele și altele.

Dinamoviștii boicotează produsele din Spania

Noii proprietari ai echipei se pare că nu au nicio soluție pentru criza de la Dinamo. Au doar promisiuni, în care parcă nu mai cred nici ei. Ultima promisiune sune că la club vor veni 10 milioane de euro, iar prima tranșă, de 5 milioane de euro, urmează să ajungă în zilele următoare. Spaniolii nu au precizat însă de unde vin banii.

Fanii dinamoviști nu mai pot răbda situația în care a ajuns clubul lor de suflet, așa că au început să facă demersuri pentru arestarea spaniolilor care s-au instalat la conducerea clubului de tradiție din România. S-au plâns autorităților din România, dar și ambasadorului din Spania. Nu au primit însă niciun răspuns.

Dinamovistii boicoteaza produsele din Spania
Dinamovistii boicoteaza produsele din Spania

Vor să vină procurorii la Dinamo

”Cam așa le strigăm și noi lui Melero, lui Cortacero, lui Couto, lui Rufo și tuturor celor care fac parte din acest grup infracțional organizat.

«Hoților! Noi tot vom salva Dinamo din mâinile voastre, dar ne pare rău că niciunul din milioanele de români care știu ce-ați făcut nu se vor mai atinge de vreun lucru care vine din Spania.»

În afară de plângerile penale care-i așteaptă pe toți săpașii, se mai întâmplă ceva. Un fenomen care se va rostogoli și va fi greu de ținut în frâu.  Asta după ce sute de suporteri au scris Ambasadorului Spaniei, au cerut un răspuns și au fost ignorați cu desăvârșire”, se spune în comunicatul postat pe pagina de facebook a peluzei ”Cătălin Hîldan”.

Dinamoviștii sunt hotărâți să boicoteze produsele spaniole! ”Ne-au scris câțiva câini care astăzi vor merge la banca spaniolă unde au conturi deschise. Vor închide totul și se vor muta la alte bănci. Ne-au scris tineri care au printat zeci de mii de stickere pe care scrie ”Made in Spain? NO, GRACIAS! Jos labele de pe Dinamo!” Acum împânzesc orașele cu așa ceva. 

E greu cu câinii! E FOARTE GREU! Nu doar pentru că suntem mulți, ci mai ales pentru că suntem implicați și pentru că suntem creativi. Unii vor spune ”Ce treabă are Spania cu Cortacero!?”. Tocmai asta e ideea. Cortacero e un om de paie, un paravan al unor personaje influente din fotbalul spaniol.

Ce acuzații le aduc dinamoviștii spaniolilor care au preluat echipa

L-au pus pe papagal în față și dacă noi ne luptăm doar cu el, ei și-au atins scopul. Tocmai pentru asta e pus acolo. Să încaseze el și toți profitorii să-și vadă liniștiți de spălarea de bani și de distrugerea unui club de tradiție din Europa”, se mai precizează în comunicat.

Fanii dinamovști solicită intervenția autorităților din România și chiar au făcut treabă de procuror. Au formulat deja acuzațiile împotriva spaniolilor care au preluat-o pe Dinamo.

”Solicităm autoritățile din România să se autosesizeze în legătură cu ceea ce se întâmplă la Dinamo! Culmea, chiar la clubul din curtea Ministerului de Interne. Apreciem că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de:

Înșelăciune, art. 244 CP
Gestiune frauduloasă în formă agravată, art. 242, alin. 1 și alin. 3
Constituire de grup infracțional organizat, art 367 CP
Spălare de bani, Art 49 lit a) și b) din Legea 129/2019
Cerem ca fostul acționar majoritar, alături de toți cei implicați în tranzacția vânzării clubului, să fie audiați ca martori.
DISTRIBUIȚI PESTE TOT!
PS: Noi știm ce avem de făcut mai departe: ÎMPINGEM TĂVĂLUGUL LA VALE prin înrolarea noastră în www.programddb.ro, PENTRU CA DINAMO SĂ CONTINUE SĂ EXISTE!”, mai precizează comunicatul câinilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...