Românii au talent, sezonul 11. Care sunt concurenții-fenomen din prima seară de audiții

Daria Petrescu 05.02.2021, 18:11
Românii au talent, sezonul 11. Care sunt concurenții-fenomen din prima seară de audiții

„Românii au talent”, sezonul 11, a debutat vineri 5 februarie, la Pro TV, cu un show incendiar. Jurații au avut parte de surprize din partea celor care au urcat pe scenă și au văzut numere la care nu se așteptau. Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu nu s-au putut abține și i-au felicitat pe români pentru talentul lor. Astfel că, show-ul a început și de data aceasta în forță. Care sunt concurenții-fenomen din prima seară de audiții.

Românii au talent, sezonul 11

Românii au talent, sezonul 11 se anunță a fi unul spectaculos, după cum au anunțat recent prezentatorii emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș. Dovada stă și în momentele care au avut loc în prima ediție a show-ului, de vineri, 5 februarie. Câțiva români talentați au demonstrat că pot face lucruri incredibile. Care sunt concurenții-fenomen din prima seară de audiții.

Un concurent a depășit limitele imposibilului și i-a făcut pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial!

Un moment greu de uitat  a primit și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu: ”Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”.

”De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”,  au spus membrii unei familii, soț și soție.

Alexandra Dinu, apariție surpriză la „Românii au talent”

Sezonul acesta, telespectatorii au avut parte de o schimbare majoră la masa juriului. După plecarea lui Mihai Petre, Alexandra Dinu este cea care i-a luat locul dansatorului.

Dacă la începutul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, sezonul acesta, Mihai Petre nu a mai revenit pe scena Românii au talent.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexadra Dinu.

Sezonul 11 vine cu două ediții pe săptămână

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai gîsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a scris Mihai Petre pe Instagram după plecarea de la Pro TV.

Premiul de la Românii au talent este în valoare de 120.000 de euroe, ca și în sezoanele trecute. Va mai exista un premiu de Originalitate îm valoare de 10.000 de euro.

În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea.

Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!

Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

 

Urmăriți Impact.ro și pe