Robert Sfăt, acuzații grave la adresa mamei sale: „Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”. Mărturisiri șocante

Iancu Andreea 09.09.2020, 09:06
Robert Sfăt, acuzații grave la adresa mamei sale: „Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”. Mărturisiri șocante

Discuțiile aprinse dintre Brigitte Pastramă și fiul său, Robert, nu par să fi ajuns la final. Tânărul și-a acuzat recent mama pentru faptul că îl bătea. Totuși, vedeta susține contrariul, ba chiar îl consideră vinovat pe fiul său pentru că i-a fost vandalizată casa și mașina furată.

Robert Sfăt: „Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”

Brigitte Pastramă și fiul său sunt în conflict de luni bune. Cei doi nu mai contenesc să se acuze reciproc de acțiuni din trecut, iar noi dezvăluiri scot la iveală adevărata relație dintre mamă și fiu. Recent, Robert Sfăt a povestit un eveniment dureros din viața sa. Tânărul a mărturisit că mama sa l-a bătut. Cu toate acestea, el a încercat să uite nefericita întâmplare.

Se pare că băiatul lui Brigitte a fost la un pas să reclame bătaia la poliție, ba chiar își scosese certificat medico-legal. Robert Sfăt ar fi trebuit să depună o plângere la poliție pe numele mamei sale, însă ceva l-a oprit. Dezvăluirea tânărului a fost făcută în fața camerelor, în cadrul reality-show-ului despre viața familiei Pastramă.

„Am rupt certificatul medico-legal pentru că mi se pare o prostie să fie depuse plângeri între persoane din aceeași familie. Și doi la mână, știu că unde dă mama crește”, a povestit Robert Sfăt.

„Cine te-a înjurat și tu mă băteai până te-a durut pe tine mâna? Și după…”, i-a reproșat acesta mamei sale, conform cancan.ro.

Brigitte și Robert Sfăt în conflict
Brigitte și Robert Sfăt în conflict

Conflictul dintre Brigitte și Robert a izbucnit în urmă cu trei luni

Actuala soție a lui Florin Pastramă se află într-un scandal nesfârșit cu fiul său. Brigitte și Robert Sfăt nu se mai înțeleg după ce vedeta a decis să facă o plângere la poliție împotrivta fiului său. În urmă cu trei luni, Brigitte și-ar fi găsit casa vandalizată. De asemenea, bruneta susține că Robert ar fi lovit-o și că i-a furat mașina. Totul ar fi pornit de la grupul de prieteni pe care Robert Sfăt i-ar fi invitat acasă.

„Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, declara vedeta în urmă cu ceva vreme.

De atunci, Robert Sfăt a apărut în fața camerelor de filmat și a dezvăluit momente incredibile din viața sa alături de Brigitte. Tânărul susținea că a dormit inclusiv pe străzi, după ce mama sa l-a gonit din casă.

„Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, povestea Robert.

Urmăriți Impact.ro și pe