EXCLUSIV

Rivalele Ioana Ginghină și Adriana Titieni au dat nas în nas, la un eveniment, după doi ani. Ce s-a întâmplat apoi cu actuala iubită a lui Alexandru Papadopol. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 21.09.2021, 12:25

S-au tot evitat, dar iată că lumea artistică e mică, așa că cele două actrițe, Ioana Ginghină, care astăzi a împlinit 44 de ani, și Adriana Titieni, devenite rivale din cauza actorului Alexandru Papadopol, au nimerit aseară la același eveniment, Gala Premiilor UCIN.

Invitații care le cunoșteau povestea au fost cu ochii pe ele: ”Ioana s-a simțit stingheră, iar Adriana a aprins țigară de la țigară, le-a sudat, de nervi. Au stat în colțuri opuse, s-au evitat. A fost o seară grea pentru amândouă!”, ne-au spus apropiații lor, pentru impact.ro.

Ioana Ginghină: ”Dacă o vedeam, o salutam, de ce nu?

Adriana Titieni a sosit prima la eveniment. Îmbrăcată mai degrabă ca pentru o ieșire în oraș, la o cafea, a stat la taclale cu buna ei prietenă Corina Dănilă, ele fiind distribuite împreună adesea în aceleași spectacole.

Părea o seară liniștită, cu vedete de cinci stele, multe dintre ele fiind aranjate ca după revistele de modă. La un moment dat, însă, Adrianei i-a dispărut brusc zâmbetul, căci, la Operă, locul de desfășurare, și-a făcut apariția și Ioana Ginghină, fosta soție a lui Alexandru Papadopol, actualul ei iubit.

Rivalele Ioana Ginghina si Adriana Titieni au dat nas in nas, la un eveniment, dupa doi ani. Ce s-a intamplat apoi
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Ioana arăta impecabil, coafată și îmbrăcată într-o rochie superbă, de seară, care i-a pus în valoare trupul sexy. Pentru ambele femei a fost un moment dificil, evitându-se toată seara. Deschideți galeria foto de mai sus!

Contactată de reporterii impact.ro, Ioana Ginghină ne-a declarat, în exclusivitate: ”Eu personal n-am văzut-o pe Adriana. Și, da, dacă o vedeam, o salutam. De ce, nu? ”.

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol o înșală: ”Adriana îi purta hainele”

Ioana Ginghină a povestit, în urmă cu doi ani, cum s-a ”prins” că soțul ei este îndrăgostit lulea de Adriana Titieni: ”Eu aveam niște semne, căci, na, noi, femeile, avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus, pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și atunci când o fac o fac cât să afle cealaltă femeie”.

”Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea. Și Alexandru nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins”, mărturisea Ioana Ginghină, la PRO TV.

Ioana Ginghină l-a iertat pe ”Papi!”: ”Chiar dacă au fost furtuni, apele s-au limpezit”

Actrița de telenovele Ioana Ginghină ne spunea, în urmă cu câteva luni, că a rămas într-o relație bună cu fostul ei soț, îngropând securea războiului: ”Suntem în relații bune acum. Știi, este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet, așa s-a întâmplat și cu noi doi”.

”În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât.

Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separat, acum apele s-au limpezit”, a mai spus Ioana Ginghină. Ea și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, după o căsnicie de 12 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...