Ritualul secret pe care îl are Mihai Gâdea. O duce și pe fiica lui, a recunoscut fără rușine

Iancu Andreea 29.04.2022, 16:43

Mihai Gâdea este celebru pentru cariera sa din televiziune, ca moderator al unor talk-show-uri politice de succes. Cu toate că este o figură cu care publicul s-a obișnuit de ani buni, fiind aproape nelipsit din fața telespectatorilor, există numeroase aspecte ce nu se cunosc despre viața personală a prezentatorului de la Antena 3. Acesta și-a deschis însă recent sufletul și a povestit care este ritualul său secret, pe care îl are alături de fiica lui, astfel încât fanii să îl cunoască și pe Mihai Gâdea omul din spatele camerelor.

Care este ritualul secret al lui Mihai Gâdea și al fiicei sale

Ne-am obișnuit deja să îl urmărim în cadrul emisiunilor sale de la Antena 3, însă sunt încă puține lucruri pe care Mihai Gâdea le-a împărtășit despre viața sa cu fanii telespectatori. Discret din fire în privința familiei, prezentatorul a decis să bifeze o primă apariție într-un podcast, în care dezvăluie mai multe aspecte personale. Astfel, fanii săi au putut afla care este ritualul secret al lui Mihai Gâdea și ce activitate preferă să facă alături de fiica sa, Karina.

Vineri, 29 aprilie, Mihai Gâdea apare în premieră la un podcast, în cadrul canalului de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”. Cu această ocazie, moderatorul de la Antena 3 dezvăluie pentru prima oară detalii despre viața sa personală și pasiunile mai puțin cunoscute pe care le are. Dincolo de televiziune, Mihai Gâdea a recunoscut că apreciază enorm sportul alb, pasiune pe care i-a transmis-o și fiicei sale. Cei doi obișnuiesc să meargă la finala Roland Garros și să se bucure de un spectacol pe cinste.

„Tenisul îmi place foarte mult. Am avut mulți ani, aproape a devenit o tradiție, să mă duc cu Karina, fetița mea, la final la Roland Garros, unde am avut ocazia, dar, în mod special, la finale sau meciuri foarte tari, unde jucau niște genii ale tenisului, cum s-a întâmplat să trăim în ultimii ani, am fost acolo. Și, și ea e fascinată! E o super-experiență!”, povestește Mihai Gâdea în cadrul podcastului.

Ritualul secret pe care Mihai Gâdea îl are alături de fiica lui
Mihai Gâdea, alături de soția și fiica sa

Detalii mai puțin cunoscute despre familia prezentatorului de la Antena 3

Dacă despre relația cu fiica sa am aflat că este una extrem de sudată, la fel de puține informații se cunosc și despre soția lui Mihai Gâdea. Agatha Kundri este o prezență discretă, care a reușit să se țină departe de lumina camerelor de filmare. Soția lui Mihai Gâdea este absolventă a Universității de Vest din Timișoara încă din 2004 și provine dintr-o familie a unui pastor adventist.

În timp ce soțul său este om de televiziune, Agatha Kundri a ales sociologia ca profesie, însă este o fire sportivă. Partenera de viață a lui Mihai Gâdea practică triatlonul, un sport care îmbină înotul, ciclismul și atletismul. De asemenea, ea deține și o grădiniță de tip afterschool. Când vine vorba despre viața de familie, Mihai și Agatha sunt doi soți care se iubesc enorm și sunt împreună de aproape 18 ani. Aceștia au și o fiică, pe Maisha Karina, care pare să îi moștenească pe ambii părinți. Totuși, ea a ales să se concentreze pe lumea artistică, fiind pasionată de fotografie și muzică, înregistrând chiar și două cover-uri pentru piesele „Ordinary World” şi „Somewhere only we know”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...