EXCLUSIV

Rică Răducanu a realizat ”Top 3 bombe sexy din România”. Doar Cruduța e pe placul lui. Ce loc ocupă Drăgușanu EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 16.11.2021, 18:23

Fostul mare sportiv Rică Răducanu, zis și ”Tamango”, recunoaște că a fost un mare aventurier, în anii tinereții, pe vremea când era vedeta echipei de fotbal Rapid. Cu umoru-i caracteristic, acesta a realizat, pentru impact.ro, ”Top 3 bombe sexy din România”, dive care au în comun marea pasiune pentru operațiile estetice. În fruntea preferințelor lui Rică Răducanu se află, de departe, Daniela Crudu: ”Este fâșneață și micuță de statură, așa cum mi-au plăcut dintotdeauna femeile”.

Daniela Crudu, locul 1: ”Cruduța e fată din popor, micuță și fâșneață!”

Rică Răducanu a realizat, pentru impact.ro, un top al celor mai sexy femei din România, Daniela Crudu fiind mai aproape de gusturile lui în materie de reprezentante ale sexului frumos:

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”.

Loredana Chivu, locul 2: ”Dansează frumos, este sexy, n-am ce zice!”

Pe locul secund, Rică a clasat-o pe Loredana Chivu, fostă asistentă tv, care este, de departe, una dintre cele mai operate vedete din show-biz-ul dâmbovițean. Ea are patru operații de implant mamar, buzele mărite, dar și posteriorul:

”Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a adăugat Rică Răducanu, pentru impact.ro.

Bianca Drăgușanu, locul 3: ”Este prea vulgară pentru gusturile mele!”

Locul al treilea, bronzul, îi revine Biancăi Drăgușanu, iar Rică Răducanu explică de ce a așezat-o în coada clasamentului, deși mulți bărbați râvnesc la nurii ei:

”Vă spun sincer, Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă”.

Rică Răducanu a realizat ”Top 3 bombe sexy din România”
Rică Răducanu

Fostul mare portar al echipei de fotbal Rapid susține că tot naturalețea îl atrage și că a cam ocolit femeile operate:

”Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”.

”Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână, prin parc și, gata!”

Chiar dacă a fost un mare aventurier, Rică Răducanu nu a renunțat niciodată la familie, la femeia pe care a adorat-o din prima clipă și pe care s-a grăbit să o ia de nevastă:

”Eu și nevastă-mea suntem împreună de peste 50 de ani. Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână prin parc și, gata!, o cereai în căsătorie! Taică-miu, când a aflat că vreau să mă căsătoresc, m-a chemat și mi-a zis: ”Băi, băiete, dacă te însori, nu divorțezi, o dată în viața e nuntă! Și l-am ascultat, am rămas împreună”.

Rică Răducanu, secretul căsniciei de peste 50 de ani: ”Când o văd supărată pe nevastă-mea ies la o plimbare pe străzi”

Rică Răducanu ne-a dezvăluit și marele secret al unei căsnicii lungi:

”Lumea se mai ceartă, dar eu fac așa: când o văd supărată pe nevastă-mea sau că vorbește mult ies din casă la o plimbare pe străzi, și mă întorc după vreo oră-două, când se mai liniștesc spiritele. Apoi, schimbăm subiectul, mai zic o glumă, îi trece supărarea…”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...