Revoluția la FCSB începe în forță. Ce atribuții noi va avea managerul

Horia Stoian, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 13:11
Revoluția la FCSB începe în forță. Ce atribuții noi va avea managerul

Anul 2021 marchează cel de-al șaselea an în care FCSB ratează titlul, iar acest lucru nu face decât să-l enerveze pe Meme Stoica, precum și pe fanii formației.

Astfel, odată cu înfrângerea împotriva celor de la CFR Cluj, gruparea roș-albastră va trece printr-o adevărată revoluție, iar managerul consideră că a identificat care a fost problema.

Pe cinde dă vina Meme Stoica

Managerul celor de la FCSB, Meme Stoica, este de părere că problema a fost o serie de mai mulți factori externi.

Conform celor spuse de către el, acesta a efectuat o analiză a sezonului în urma căreia a și tras câteva concluzii. După ce FCSB a pierdut în fața Clujului, Gigi Becali i-a reproșat acestuia faptul că nu a mai avut apariții publice, reproș care a dus la o amplă postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Meme Stoica

În opinia lui Meme Stoica, în cazul în care meciurile s-ar fi desfășurat pe Arena Națională iar arbitrajul ar fi fost unul corect, echipa de pe locul secund ar fi avut o cu totul altă soartă.

„A fost un sezon extrem de dificil. Faptul că n-am avut posibilitatea să jucăm meciurile importante pe Arena Națională (din cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul în care am spulberat campioana chiar și fără Dennis Man) a contat enorm. Așa cum au contat și Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentărilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Călin (la Sf Gheorghe). În condiții normale, sau măcar cu VAR, cred că am fi reușit să câștigăm titlul chiar și fără Man și Coman.

Sigur, și noi am făcut greșeli. Le-am conștientizat, încercăm să nu le repetăm.

Despre plusuri nu e cazul să vorbim acum, deși au fost, doar dacă ne gândim la apariția lui Octavian Popescu. Dezamăgirea e mare și poate fi ștearsă doar dacă ne vom califica în grupe și/sau vom domina categoric întrecerea internă.”, a explicat MM.

Becali face transferuri fără să se consulte cu Stoica

Potrivit lui Meme Stoica, acesta nu este consultat de către patronul FCSB atunci când vine vorba de transferuri, însă cu toate acesta susține complet staff-ul tehnic actual.

„Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau să fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc în politica de transferuri, nici în numirea antrenorului. Asta nu înseamnă că nu sprijin 100% staff-ul tehnic și absolut toți jucătorii care compun lotul, așa cum am făcut-o mereu în cei aproape 30 ani de carieră. În rest, mă ocup doar de organizare și de monitorizarea jucătorilor din academie pe care-i consider de perspectivă.

Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor – sau poate chiar mai devreme – voi reveni în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoștință că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproșat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla!”, a scris Meme Stoica pe Facebook.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe