Revoltă în vestiarul FCSB după ce Gigi Becali a decis tăierea salariilor. Cine e considerat trădător de colegi

Revoltă în vestiarul FCSB după ce Gigi Becali a decis tăierea salariilor. Cine e considerat trădător de colegi

Întrucât campionatul de fotbal este suspendat, Gigi Becali a anunțat o măsură dură pentru jucătorii săi. Vestea a provocat însă o revoltă în vestiarul FCSB după ce finanțatorul a luat decizia tăierii salariilor, iar fotbaliștii au ajuns să se suspecteze între ei.

Revoltă în vestiarul FCSB după ce Gigi Becali a decis tăierea salariilor. Cine e considerat trădător de colegi

În plină criză epidemiologică, jucătorii roș-albaștrilor s-au trezit că trebuie să renunțe la veniturile lor pentru următoarele șase luni. Deși Gigi Becali dădea de înțeles că toți jucătorii au primit vestea ca pe una normală, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Vestiarul roș-albaștrilor este un vulcan gata să erupă, o parte dintre fotbaliști au văzut măsura ca pe una extrem de dură, având în vedere că ea se aplică pentru jumătate de an.

„Inițial, Gigi Becali le-ar fi cerut să semneze reducerea până în decembrie, apoi a lăsat-o până în octombrie. Căpitanul Florin Tănase le-ar fi promis jucătorilor, pe grupul lor, că merge să negocieze, dar ar fi acceptat direct propunerile patronului și a semnat primul. De aceea, mulți dintre jucători îl acuză pe căpitan. “Tase, trădătorul!” este povestea pe care unii dintre jucătorii roș-albaștrilor au dezvăluit-o, conform GSP.

Gigi Becali a confirmat că șase fotbaliști au semnat deja înțelegerea, fiind vorba din câte se pare de Tănase, Coman, Vînă, Nedelcu, Popescu și Crețu.

„Astăzi, semnează documentele 6-7 jucători. Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani”, a declarat finanțatorul FCSB.

Gigi Becali, măsuri speciale la FCSB! Ce antrenamente le propune jucătorilor în timpul carantinei

Gigi Becali taie fără milă din salariile jucătorilor

Șase luni, ba! Două-trei luni, da! „S-au dat toate peste cap!”

Multora dintre jucători nu le-a picat bine decizia patronului, susținând că o asemenea măsură putea fi aplicată pentru cel mult două-trei luni.

A intrat pe fir și unul dintre impresari, care a îndemnat la discuții pentru găsirea unui numitor comun între cele două părți. Florin Vulturar este agentul lui Olimpiu Moruțan, Aristeidis Soiledis și Andrei Miron, toți aduși de la FC Botoșani.

„Am vorbit azi noapte cu jucătorii mei de la Steaua. O să mai vorbesc și azi. Am vorbit și cu domnul Becali, iar dânsul mi-a explicat situația. Dânsul dorește să reducem salariile actuale pentru o perioadă de șase luni. Este o situație dificilă pentru toată lumea, atât pentru cluburi, cât și pentru jucători. S-au dat toate peste cap. Trebuie să găsim o variantă ca să fie bine pentru toată lumea, iar eu sunt sigur că o vom găsi. Nu cred că o să fie o problemă”, a explicat Vulturar pentru Pro Sport.

La momentul întreruperii campionatului, după două etape din play-off, FCSB se situează pe locul 2, cu 26 de puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI