Revine Gina Pistol la Asia Express? Detalii surpriză despre sezonul 5 al emisiunii de la Antena 1

Badea Violeta 27.04.2022, 14:39

Anunț important pentru fanii emisiunii Asia Express! Producătoarea emisiunii, Mona Segall, și echipa sa au început pregătirile pentru cel de-al cincilea sezon al reality-show-ului de la Antena 1. Potrivit primelor informații, filmările vor avea loc într-o zonă exotică, mai exact în America de Sud. Întrebarea de pe buzele tuturor este, însă, dacă Gina Pistol va reveni sau nu la cârma emisiunii. Iată vestea mult așteptată!

Gina Pistol, vestea așteptată de fani. Revine sau nu la Asia Express

În ultimul an, Gina Pistol a optat pentru familie, în defavoarea carierei pe care o are în televiziune. Vedeta s-a ocupat strict de creșterea fetiței pe care o are împreună cu Smiley, însă acum pare pregătită de marea revenire la Asia Express, show care s-a bucurat de audiențe uriașe.

Până acum, emisiunea a avut parte de patru sezoane palpitante. Acestea au fost filmate în Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, Sri Lanka și India, Filipine și Taiwan, Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Acum, producătorii au hotărât ca următorul traseu să se desfășoare în Mexic și Columbia, mai exact în capitala Bogota.

Aşadar, putem spune, fără nicio exagerare, că s-a dat startul celui de-al cincilea sezon. Vestea bună pentru admiratorii iubitei lui Smiley este că ea ar putea fi parte din proiect, după ce Irina Fodor i-a ținut locul. Frumoasa blondină ar urma să colaboreze cu deja binecunoscuţii coprezentatori Oase și actorul Marius Damian.

Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare la Asia Express
Gina Pistol la Asia Express

Câștigătorii celor patru sezoane Asia Express

Ultimul sezon al emisiunii Asia Express a fost câștigat de Mihai Petre și soția lui, Elwira. Cei doi dansatori s-au descurcat de minune pe Drumul Împăraților și au demonstrat că sunt un cuplu extrem de unit. Sezonul trei sau Drumul Comorilor, așa cum a fost denumit, a fost câștigat de Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.

Cei doi prieteni au format o echipă foarte puternică și închegată în emisiunea de la Antena 1. Aceștia au reușit să treacă cu bine peste toate probele de foc din competiție.

A două ediție realizată, Drumul Elefantului, a adus pe primul loc echipa formată din CRBL și Oase. Din păcate, la scurt timp după încheierea filmărilor, relația lor de prietenie s-a încheiat. Se pare că artistul s-ar fi supărat pe dansator, după ce acesta a acceptat contracul la Antena 1 și pe el l-a lăsat pe dinafară.

Iată că am ajuns și la primul sezon. Acesta a fost câștigat de cuplul format din Raluka și Ana Baniciu. Extrem de frumoase, foarte talentate și apreciate de o mulțime de fani, cele două au dovedit că sunt și foarte puternice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...