Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anunțată de antrenorul Rangers. Fotbalistul s-a recuperat după accidentare. „Dacă totul decurge conform planului”

Stan Filon 14.01.2023, 11:02
Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anunțată de antrenorul Rangers. Fotbalistul s-a recuperat după accidentare. „Dacă totul decurge conform planului”

Vin vești bune pentru fanii lui Ianis Hagi, dar și ai lui Rangers. Fiul lui Gică Hagi se pare că este pregătit să revină pe teren, după o accidentare teribilă, care l-a ținut departe de fotbal aproape un an de zile. Jucătorul lui Rangers se pregătește intens pentru revenirea pe gazon.

Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anunțată de antrenorul Rangers

Anul 2022 nu a fost unul bun pentru Ianis Hagi. S-a accidentat puternic la începutul anului, într-un meci din Cupa Ligii Scoției disputat împotriva celor de la Stirling. Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept, iar internaționalul român a fost supus unei intervenții chirurgicale destul de dificilă.

Imediat după operație, Ianis Hagi a început o recuperarea, care a fost una anevoioasă. În ciuda acestui fapt, la finalul anului 2022, fiul lui Gică Hagi a semnat și prelungirea contractului cu echipa de pe Ibrox.

Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anuntata de antrenorul Rangers
Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anuntata de antrenorul Rangers

Când revine pe teren Ianis Hagi

Acum, Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers, a discutat despre situația jucătorului în vârstă de 24 de ani și a precizat când va putea reveni pe teren.

„Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St Johnstone” , a fost mesajul antrenorului în cadrul unei conferințe de presă.

Operat de un medic celebru în Marea Britanie

Internaționalul român a avut ruptură la ligamentele încrucișate și a ales să se opereze în Anglia. medicul care l-a operat pe Ianis Hagi este renumit în Marea Britanie pentru că le salvează cariera fotbaliștilor care ajung pe masa lui de operație.

Williams este un specialist în operațiile la genunchi, iar cei mai mari fotbaliști din Marea Britanie apelează la el atunci când suferă o accidentare gravă. Unul dintre cele mai celebre cazuri tratate de medicul britanic este cel al lui Virgil van Dijk (30 de ani), starul lui Liverpool, care și-a rupt ligamentele genunchiului în 2020. A revenit cu succes pe gazon. Și Sadio Mane (29 de ani, Liverpool), Wilfred N’Didi (25 de ani, Leicester) sau Alex Oxlade-Chamberlain (28 de ani, Liverpool), s-au lăsat pe mâna britanicului, cu toții făcând performanță pe terenul de fotbal după operație.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...