Rețeta secretă a cremei din bomboanele Raffaello a fost dezvăluită. Cum se prepară, de fapt, acest deliciu fin

Daria Petrescu 11.12.2019, 10:46
Rețeta secretă a cremei din bomboanele Raffaello a fost dezvăluită. Cum se prepară, de fapt, acest deliciu fin

Rețeta secretă a cremei din bomboanele Raffaello a fost dezvăluită. Astfel că, cei care iubiți nuca de cocoș sau ciocolată albă, rețeta este una simplă și la îndemână oricui.

Bomboanele Raffaello sunt preferate în întreagă lume

Iată în continuare cât de simplu se poate prepara crema din bomboanele Raffaello

Ingrediente

75 g nucă de cocos răzuită sau fulgi de cocos
450 g lapte condensat sau lapte praf (lapte praf special pentru ciocolată de casă, nu lapte praf obișnuit, pentru copii)
250 g unt
80% grăsime (sau, la alegere, ulei de măsline),
300 g ciocolată albă

Mod de preparare:

1. Uleiul din măsline și ciocolata se topesc și se amestecă

2. Poți topi ciocolata la foc mic, amestecând periodic, ca să nu se ardă.

3. Adaugă apoi laptele condensat și amestecă bine.

4. Adaugă apoi nuca de cocos răzuită și, iarăși amestecă bine.

5. Crema Raffaello se trece într-un bol de sticlă și se pune la rece pentru 3-4 ore.

Cine este omul care a inventat Ferrero Rocher

Michele Ferrero a fost unul dintre cei mai țări oameni de afaceri din lume, acesta a inventat faimoasele bomboane din ciocolată Ferrero Rocher, Nutella, Kinder și Tic Tac.

Moare la vârstă de 89 de ani și lasă în urmă că moștenire cea mai cunoscută fabrică de ciocolată din lume.

Miliardarul a reușit să creeze o linie de delicatese din ciocolată după ani de zile de teste, degustare și schimbare de rețete.

Averea lui Michel Ferrero este estimată undeva la 20 de miliarde de euro.

Miliardarul ura să apară în public și purta mai mereu ochelari pentru a-și feri privirea de ochii celorlalți. Maria Franca, văduva să, este a cincea cea mă bogată femeie din lume.

După moartea miliardarului fabrică de ciocolată a rămas să fie condusă de fiul lor cel mai mic Giovanni.

Pentru că produsele să fie atât de delicioase, se fac sute de teste și degustări că mai apoi să iasă de pe mâinile celor mai pricepuți ciocolatieri. Cele care nu îndeplinesc criteriile cerute sunt mâncate de porci.

Producătorul de dulciuri Ferrero trebuie să afișeze numărul bomboanelor din fiecare cutie

În 2017, un tribunal din Germania a dispus ca producătorul de dulciuri Ferrero să afișeze numărul bomboanelor din fiecare cutie de Raffaello prezente pe rafturile din Germania, informează The Telegraph.

Tribunalul a stabilit că producătorul italian de dulciuri încalcă regulamentul Uniunii Europene potrivit căruia numărul de dulciuri aflate într-o cutie trebuie afișat pe ambalaj, precizează sursa citată.

Cazul a fost înaintat tribunalului de Centrul pentru protecția consumatorilor în urma unei sesizări primită de la un consumator individual.

Ferrero, care comercializează cutii Raffaello conținând bomboane ambalate individual afișează în prezent doar cantitatea totală a acestora — în Germania, cutiile de Raffaello având greutatea de 40 de grame, 150 de grame și 230 de grame.

Potrivit regulamentului Uniunii Europene, produsele din ciocolată și înghețata pot fi vândute specificând numai greutatea dacă produsele nu sunt împachetate individual în ambalajul final. Însă, atunci când au propriul lor ambalaj în cadrul cutiei, cantitatea lor trebuie specificată, notează The Telegraph, relatează Agerpres.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe