Rețeta Andreei Marin pentru cea mai delicioasă pizza, care nu îngrașă: „E o bunătate pentru întreaga familie”

Cristian Cojocaru 12.01.2021, 10:19
Rețeta Andreei Marin pentru cea mai delicioasă pizza, care nu îngrașă: „E o bunătate pentru întreaga familie”

Sunt multe vedete care, în ciuda faptului că au o carieră fulminantă, au timp și de gătit. Rețeta Andreei Marin pentru o pizza delicioasă este pusă de către aceasta pe pagina sa de Facebook pentru a împărăși și cu alții cum să facă o pizza sănătoasă care nu îngrașă.

Rețeta Andreei Marin pentru o pizza care nu îngrașă

Mai multe persoane publice duc un stil de viață sănătos, printre acestea numărându-se și fosta ”Zână a surprizelor”. Aceasta a renunțat la a mai consuma dulciuri și făinoase dar asta nu înseamnă că nu poate avea parte de preparate delicioase, făcute chiar de ea în casă. Andreea Marin a postat o rețetă pentru o delicioasă pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei.

Ea vine pentru fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu o pizza fără blat cu făină, doar cu legume, ou și brânzeturi care pot fi înlocuite cu brânză vegană pentru anumiți consumatori.

”Ascultați ce spun, și știți ca nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară! . Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede. Am rețeta de la nutriționista mea, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a găsit o metodă prin care să îi dea o aromă unică, adăugând parmezan, praf de usturoi, piper și oregano care amestecate, formează un blat. Aproape de final adugă o lingură de măsline fără sâmburi pe deasupra, iar după ce este scoasă de la cuptor, se adaugă câteva frunze de busuioc verde.

Andreea Marin a postat o rețetă pentru o delicioasă pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei. 
Andreea Marin a postat o rețetă pentru o delicioasă pizza făcută în casă, rețetă primită de la nutriționistul ei.

Rețeta completă și modul în care aceasta se prepară

Veți avea nevoie de o conopidă proaspătă care trebuie tăiată bucăți mici care vor fi apoi amestecate cu 4 ouă (după caz pot fi mai multe sau mai puține în funcție de mărimea dorită pentru pizza). Se adaugă sare și apoi ingredientele dorite în funcție de gust, Andreea Marin adăugând praf de usturoi, oregano, piper. Se așează amestecul într-o tavă în care se pune hârtie de copt și se bagă la cuptor la o temperatură de 180 – 200  grade Celsius.

”E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun.” a mai adăugat aceasta în aceeași postare.

Se adaugă apoi felii de mozzarella, cașcaval sau pentru unele persoane, brânză vegană, peste care se pune rucola. Roșiile cherry sau normale tăiate, preferința vedetei fiind cele românești pentru un plus de savoare, parmezan și o lingura de măsline la borcan în ulei aproape de final. Se mai lasă la cuptor pentru alte 5 – 10 minute după care se scoate și se pun frunze de busuioc verde.

Urmăriți Impact.ro și pe