Reprezentanții clinicii din Pitești, prima reacție în cazul morții băiețelului de 4 ani: „Ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros”

Ce reacție are clinica unde a murit copilul de patru ani. Foto: Pxhere

Un băiețel de patru ani și-a pierdut viața joi, după ce fusese la o vizită la un cabinet medical din Pitești.  Copilul s-a simțit tot mai rău după ce s-a trezit din anestezia generală realizată de medicul specialist, iar ulterior, starea lui s-a agravat tot mai mult până nu s-a mai putut face nimic pentru el. Care este poziția clinicii unde micuțul a suferit intervenția?

Reacția clinicii din Pitești, după decesul copilului

Un copil de patru ani a murit după o vizită la stomatolog în care i s-a făcut o anestezie generală. Copilul s-a simțiti rău imediat după anestezie, ajungând ulterior în stare extrem de gravă , la un spital din București, unde a stat în comă până a pierdut lupta cu viața. Inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș fac la acest moment verificări la clinica stomatologică din Pitești, acolo unde a avut loc nefericitul eveniment.

„Ştim că toată lumea aşteaptă o reacţie de la noi şi, mai mult decât orice, ne dorim să înţelegeţi că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înţelegem şi să acceptam ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt trataţi şi copiii noştri, ai colegilor, prietenilor şi cunoştinţelor noastre. Inainte de toate, suntem oameni şi părinţi – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit şi de înţeles. În aceste momente, gândurile şi inimile noastre sunt însă alături de părinţi, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere şi linişte”, au scris reprezentanţii clinicii pe reţeaua de socilizare.

Angajații din repesctiva unitate medicală susțin că așteaptă rezultatele anchetelor în derulare şi se plâng de dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional care au apărut după acest caz, scrie Mediafax.

„Dezinformarea s-a dovedit mai importantă decât căutarea adevărului”, au mai scris aceștia pe pagina de Facebook a clinicii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI