Replica acidă a Lidiei Buble, când a fost întrebată de despărțirea de Răzvan Simion. Totul a ieșit la iveală acum

Andrei Cezar 05.06.2020, 12:53

De la o zi la alta, apar tot mai multe indicii care să confirme ipoteza potrivit căreia Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai sunt împreună. Chiar dacă momentan niciunl dintre cei doi nu a confirmat oficial despărțirea, semnele care indică acest lucru sunt la tot pasul. Ultimul dintre ele vine chiar din partea atistei, care, în miez de noapte, a postat pe contul său de Instagram mesaje de dor.

Lidia Buble, replică acidă la întrebarea legată de despărțirea de iubit

Suspiciunile care planează asupra relației celor doi sunt din ce în ce mai multe. Nu au mai fost văzuți împreună de ceva vreme, iar conturile lor de socializare nu mai conțin fotografii cu amândoi.

Se pare că Lidia Buble nu poate ascunde prea bine secretul despărțirii și a făcut un gest care adâncește și mai mult bănuielile fanilor. Ea a postat în miez de noapte, pe contul ei de Instagram, două meldoii ale regretatei cântărețe, Laura Stoica, iar la imaginile care le însoțeau a scris mesajele: ”Dă, Doamne, cântec” și ”Un actor grăbit”. „Laura mea” și „Love u (n.r. – Te iubesc)”

În plus, artista nu s-a mai putut abține, iar la întrebarea: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, adresată de o fană pe pagina de socializare, Lidia Buble a răspuns evaziv: „câinii latră mult”.

Replica acidă a Lidiei Buble, când a fost întrebată de despărțirea de Răzvan Simion. Totul a ieșit la iveală acum
Replica acidă a Lidiei Buble, când a fost întrebată de despărțirea de Răzvan Simion. Totul a ieșit la iveală acum

Răzvan Simion, acasă la o tânără roșcată

Iubitul Lidiei a fost surprins, în timpul perioadei de izolare, la ușa unei domnișoare roșcate. Răzvan Simion i-a adus prânzul în casă, iar ulterior a plecat cu o sticluță de gel dezinfectant.

Primele semne că relația dintre cei doi s-ar fi răcit au fost date chiar de Răzvan, atunci când, într-una dintre emisiunile pe care le realizează alături de colegul și bunul său prieteni, Dani Oțil, i-a făcut acestuia o dezvăluire: ”Relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”. 

În timpul stării de urgență, Lidia Buble decisese, la un moment dat, să îl părăsească pe Răzvan pentru a merge acasă la părinții ei, la Deva. Atunci blondina a motivat că tatăl ei avea nevoie de ea, fiind bolnav.

Urmăriți Impact.ro și pe