Remedii pentru eclipsa din 30 Noiembrie. Cum să trecem peste un moment astral greu

Astrolog Roxana Lușneac 29.11.2020, 14:49
Remedii pentru eclipsa din 30 Noiembrie. Cum să trecem peste un moment astral greu

Ultima eclipsă de lună din 2020 se va întâmpla pe 30 noiembrie. Această eclipsă este una deosebită deoarece se întâmplă în Rohini Nakshatra în horoscopul Vedic în Taur, ceea ce le va da o mai mare bătaie de cap acestor nativi sau acelor persoane care au ascendentul, luna sau soarele în Taur. La nivel individual, în funcție de unde are fiecare semnul Taurului în harta personală, acolo va simți și această influență perturbantă.

Eclipsa din 30 noiembrie. Ce trebuie să facem să scăpăm de energiile negative?

Luna înseamnă mintea și emoțiile noastre, cum gândim și această eclipsa își poate arată efectele în viața unui număr foarte mare de oameni câteva zile înainte și după.

-să ne rugăm, să medităm și să facem exerciții vizualizând cum energiile negative pleacă din pieptul nostru, rămânând în loc numai lumina și iubire, sănătate

-Încerca să nu gătești în această zi între orele 10-12 dimineața și nici să nu mănânci prea mult. Nu e considerat a fi de bun augur.

-Femeile însărcinate nu trebuie să folosească lucruri ascuțite

-Icoanele și pozele cu Sfinți nu trebuie atinse, doar închinate

-După eclipsă, dați cu apă Sfințită în casă

30 noiembrie, zi importantă pentru români

30 noiembrie este o zi extrem de importantă nu doar din punct de vedere astral, ci și religios. Pe această dată se sărbătorește ziua Sfântului Andrei în calendarul creștin ortodox. Sfântul Andrei este ocrotitorul României și apostolul lui Iisus Hristos care a ajuns în Dobrogea și a dat tonul creștinării poporului român.

Citește aici povestea Sfântului Andrei, ocrotitorul României

Este, de asemenea, ultima zi de toamnă calendaristică și ziua în care ne pregătim de 1 decembrie, sărbătoarea națională a României. E pentru prima oară când această zi are și o semnificație astrală extrem de importantă.

Eclipsa de lună din 30 noiembrie este doar un precursor al evenimentelor puternice din punct de vedere ale astrologiei care ne așteaptă în luna decembrie.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI