Relația secretă a lui Ilie Năstase cu fosta sa soție, Amalia. ”Cât îi cere, atât îi dă”

Redacția IMPACT 03.05.2020, 16:25
Relația secretă a lui Ilie Năstase cu fosta sa soție, Amalia. ”Cât îi cere, atât îi dă”

Celebrul tenismen Ilie Năstase a divorțat acum aproape zece ani de fosta sa soție, Amalia. Însă, cei doi au reușit să rămână prietenii și se înțeleg foarte bine de dragul celor două fetițe ale lor. Cum a reușit Ilie Năstase să gestioneze relația cu Amalia, în ciuda tutror femeilor din viața lui care nu au fost de acord?

În ce relații a rămas Ilie Năstase cu Amalia

Cei doi au devenit soț și soție în anul 2003, după șapte ani de relație, iar tot în același an a venit pe lume primul lor copil, Alessia. De-a lungul mariajului aceștia s-au remarcat ca fiind unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Mai târziu, în 2016, au devenit pentru a doua oară părinți, iar patru ani mai târziu au șocat pe toată lumea când au anunțat că divorțează. Discreți până la capăt niciunul nu a dezvăluit care a fost motivul despărțirii. În urma divorțului, Amalia ar fi rămas cu șapte milioane de euro.

ilie nastase, amalia, fosta sotie, relatie secreta
În ce relații a rămas Ilie Năstase cu Amalia

Se pare că căsnicia lui Ilie Năstase cu Brigitte a pus multe piedici în cale relației sale cu Amalia. Surse din anturajul acestora au declarat că Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă legătura sportivului cu fosta soție. Însă, se pare că nu a reușit. Ilie este în continuare alături de Amalia și o susține în tot ceea ce ține de copii, dar și în afaceri.

„Între ei nu s-a pus problema de bani sau de pensie alimentară. Ilie plătește tot ceea ce ține de copii, fără să pună întrebări. Școli, cursuri private, haine, călători, tot. Cât îi cere. Amalia, atât îi dă. În plus, el a continuat să o ajute în afaceri, a continuat să o sprijine și să îi fie aproape. Sunt cei mai buni prieteni, deși multora nu le convine. Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă această legătură și nu a reușit. Între ei a existat și va exista mereu o relație aparte, o chimie deosebită. Se respectă enorm, iar Ilie este extrem de temperat și liniștit după discuțiile cu Amalia”, au declarat surse apropiate celor doi pentru Playtech.

Acum, Ilie Năstase și-a găsit liniștea în brațele Ioanei Simion, iar Amalia la rândul ei s-a căsătorit cu Răzvan Vasilescu, căruia i-a dăruit și un fiu. Însă, cu toate că sunt implicați în noi relații amoroase, prietenia uimitoare dintre aceștia continuă să reziste.

Urmăriți Impact.ro și pe