Relația profesională dintre Ștefan Bănică și fiul său e deosebit de rece. De ce nu-i cere sfaturi Radu Bănică (Exclusiv)

Ionuț Vieru 26.11.2022, 10:27
Relația profesională dintre Ștefan Bănică și fiul său e deosebit de rece. De ce nu-i cere sfaturi Radu Bănică (Exclusiv)

Radu Ștefan Bănică este un tânăr de succes și urmează pașii tatălui și bunicului său, dorind să devină actor. Ștefan Bănică este un star internațional, așa că fiul lui muncește din greu să ajungă la același nivel, poate chiar mai sus, deoarece așteptările sunt mari. Ce relație are Radu Bănică cu tatălui lui?

Relația dintre Ștefan Bănică și Radu Bănică

Într-un interviu în exclusivitate pentru playtech.ro, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre următoarele proiecte și ce relație are cu tatălui său, Ștefan Bănică. Întrebat la care părinte apelează Radu atunci când are nevoie de sfaturi, acesta a precizat că pentru sfaturi profesionale merge la tatăl său, însă nu o face de multe ori.

„Pentru sfaturi profesionale merg la tata, de cele mai multe ori. De obicei nu prea cer sfaturi, îmi place să mă lovesc singur cu capul de probleme”, a declarat Radu Bănică.

În schimb, atunci când vine vorba despre sfaturi despre viața personală, tânărul a avut un răspuns diferit. Pentru el, în momentul de față, munca este pe primul loc, așa ca nu are timp de viață personală.

„Cine are timp de viață personală deocamdată? Nu are nimeni timp. Munca este targetul meu principal”.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a dat marea lovitură după pandemie. Artistul va susține trei concerte de Crăciun anul acesta

Planurile lui Radu Bănică pentru finalul anului. La ce evenimente va participa?

Radu Bănică muncește din greu pentru a deveni unul dintre cei mai buni actor. Pe data de 28 noiembrie va avea loc avanpremiera spectacolului „O noapte furtunoasă”, la Teatrul Național. Ce alte proiecte mai are în plan?

„Urmează avanpremiera spectacolului “O noapte furtunoasă”, pe 28 noiembrie, luni, la sala Studio, la Teatrul Național. Urmează premiera la musical pe 17 decembrie și pe 18 decembrie, sunt aproape sold-out amândouă, sunt foarte fericit și puțin emoționat, iar pe 19 decembrie este premiera la Teatrul Național la “O noapte furtunoasă” și, din păcate, aici luăm vacanță, dar din ianuarie începem din plin în sala mare, sala Ion Caramitru”, a declarat Radu Bănică pentru playtech.ro.

La premiere este invitată toată familia actorului. Însă, anul acesta, spectacolele lui se suprapun cu cele ale tatălui său. Radu are spectacolele lui de teatru, iar Ștefan pe cele de Crăciun.

„Da, toată familia mea este invitată și anul acesta chiar ne suprapunem cu spectacolele noastre. Nu cânt cu tata, dar am spectacolele mele la teatru și el le are pe cele de Crăciun, avem în același timp. Și plecăm și în turneu noi cu teatrul prin țară, e un sfârșit de an full”, a mai spus Radu Bănică.

Urmăriți Impact.ro și pe