Relația interzisă din trecutul amoros al Shakirei. Artista s-ar fi iubit cu un celebru tenismen în timpul mariajului cu Pique

Anca Manolica 29.08.2022, 19:17

Sfârșitul poveștii de dragoste dintre cântăreața columbiană și fundașul Barcelonei continuă să umple primele pagini ale tabloidelor. Acum, noi speculații vin să îi șocheze pe iberici, speculații conform cărora, în trecut, Shakira ar fi avut o relație secretă cu un celebru tenismen. Despre cine este vorba și de la ce ar fi pornit totul.

Shakira ar fi avut o relație ascunsă cu un celebru tenismen spaniol

Recent, Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au decis să pună punct unei căsnicii care a durat aproximativ 11 ani. Este al doilea mariaj pentru cântăreața columbiană, încheiat cu divorț, după cel cu avocatul argentinian, Antonio de la Rúa, cu care ea a stat, oficial, aproximativ 10 ani.

Ruptura dintre Shakira și Pique a fost motivată de faptul că fundașul Barcelonei ar fi fost infidel. Acum, par să iasă la iveală și alte detalii ținute bine ascunse din trecut care, de această dată, o au în prim plan pe artista de origini columbiene. În América Noticias Noon, paparazzo-ul spaniol Jordi Martin a dezvăluit că vedeta pop sud-americană ar fi avut o relație ascunsă cu marele tenismen Rafael Nadal.

Cei doi au filmat împreună pentru videoclipul Gypsy

Se pare că în 2009, Shakira l-ar fi ales pe tenismenul spaniol ca protagonist al videoclipului pentru una dintre cele mai cunoscute melodii ale cântăreței. Acesta a presupus un schimb de priviri senzuale și râsete, chiar și un sărut la final, iar paparazzo susține că au fost mai mult decât simple cerințe de scenariu.

Shakira și Rafael Nadal, în videoclipul melodiei Gipsy
Shakira și Rafael Nadal, în videoclipul melodiei Gipsy

După cum a relatat publicația italiană Corriere della Sera, acesta a explicat că cei doi au avut o relație amoroasă intensă atunci când a fost filmat videoclipul melodiei. La acea vreme, însă, zvonurile spuneau că Shakira se întâlnea cu Alejandro Sanz, un cunoscut cântăreț spaniol. Pe de altă parte, câștigătorul de anul acesta de la Roland Garros se afla și el într-o relație la acea vreme, cu Mary Perellò, pe care o cunoscute în 2005, la școală.

Până la ora actuală, niciuna dintre părțile direct vizate nu au confirmat și nici nu au infirmat aceste zvonuri apărute în presă. În această perioadă, Shakira se luptă cu despărțirea de Piqué, care pare să nu se mai termine, în timp ce Nadal se împarte între US Open și sarcina complicată a soției sale, care va da naștere primului lor copil în luna octombrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...