Relația care a fost ținută ascunsă la Puterea Dragostei. Cum este implicat Livian

Diana Radu / 14.06.2020, 11:44
Relația care a fost ținută ascunsă la Puterea Dragostei. Cum este implicat Livian

Livian de la Puterea Dragostei de pe Kanal D pare îndrăgostit nebunește de Bianca la TV, însă în afara competiției acesta este așteptat de o frumoasă femeie cu care are o relație pe care a ținut-o ascunsă. Cum arată a doua brunetă din viața concurentului?

Livian, relație secretă cu o altă femeie

În casa de la Puterea Dragostei, Livian se dă îndrăgostit de Bianca, însă concurentul are o altă iubită în Turcia. Este vorba despre Renata, cu care concurentul a mai fost împreună pe vremea când el avea 20 de ani, fiind prima lui dragoste. Renata ar fi studentă în Turcia iar cei doi și-ar fi reluat relația de mai bine de 2 luni în secret. Bruneta arată imepcabil și a suferit mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Iată cum arată presupusa iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei!

livian, puterea dragostei, renata
Renata, iubita pe care Livian o ține ascunsă de două luni

Cei doi au reluat legătura în Turcia, Livian aflându-se și el acolo cu show-ul iubirii. Pe lângă facultate, Renata este dansatoare în cluburi. Amorezii formează din nou un cuplu de două luni, în ciuda faptului Livian nu a încheiat socotelile cu Bianca Comănici.

„Când a fost el în vacanță în România s-a întâlnit cu ea. Am înțeles că fata asta lucrează ca dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operații și este total alta persoana acum, față de vremurile când era cu Livian și era blondă. Andreea Pirui a devzăluit că Livian are relație în Turcia, a zis ea, dar noi am investigat și am aflat că e de fapt din România. A zis că a zis-o la glumă, dar se pare că e adevărat. Ea a zis-o în glumă, dar se pare că e adevărat, cu toate că nu ar fi vrut inițial să-i dea numele”, au declarat vloggerițele Reea și Tina.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI