Regulile impuse de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc. Sportiva nu își dorește să respecte tradițiile

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 14.09.2021, 11:21
Regulile impuse de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc. Sportiva nu își dorește să respecte tradițiile

A început numărătoarea inversă pentru cel mai mare eveniment al anului în sportul și lumea „bună” din România. Cu pregătirile pe ultima sută de metri, viitoarea mireasă a luat o decizie importantă, ce face excepție de la una dintre cele mai vechi tradiții, iar vestea a ajuns deja la urechile invitaților. Care sunt regulile impuse de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc.

Ce le-a impus invitaților Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc

În aceste momente, marea noastră campionaă probabil trece prin emoțiile cu care s-au luptat toate viitoarele mirese. Pregătirile pentru ceea ce este deja numită „nunta anului” au intrat pe ultima sută de metri, iar viitorii soți speră ca totul să iasă conform planurilor și dorințelor lor.

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, Simona Halep a luat o decizie neașteptată care „încalcă” una dintre cele mai vechi tradiții românești, iar asta îi vizează direct pe toți invitații. Noua regulă impusă de sportivă a ajuns deja la urechile celor care vor participa. Vorbim de nume importante din showbiz, sport și chiar lumea politică.

Așadar, toți cei și-au confirmat prezența la nunta Simonei Halep au înțeles exact ce au de făcut și cum trebuie să se pregătească. Dorința mirilor este să nu se ofere „darul” de nuntă – plicul cu bani. În schimb, Simona Halep și Toni Iuruc au transmis că vor primi cu mare drag cadouri. Cum viitorii miri s-au mutat deja într-o casă nouă, variantele pentru cadouri pot fi nenumărate, potrivit jurnaliștilor de la playsport.ro.

Regulile impuse de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc
Simona Halep alaturi de Toni Iuruc

Mai sunt doar câteva zile până la nunta Simonei Halep

Doar câteva zile ne despart de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Evenimentul va fi unul fastuos, petrecerea va avea loc într-un local de lux la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, undeva în Constanța, în apropiere de malul mării.

Evenimentul va fi organizat în clubul Fratelli din Constanța, orașul natal al campioanei noastre, care pe 22 septembrie va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Așadar, eveniment mare, la zi mare pentru Simona Halep, precizează jurnaliștii sursei citate.

Puțin înainte de cununia civilă, tatăl Simonei Halep a dezvăluit ce relație are cu Toni Iuruc.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut. (…)

Păi, cum să mă înţeleg? Mă înţeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, şi SImona e ok, totul îi merge foarte bine”, a spus tatăl Simonei.

Urmăriți Impact.ro și pe