Regula de circulație pe care Dana Săvuică are voie să o încalce timp de șase luni. „Am scutire medicală”

Andrei Simion 28.03.2023, 18:33
Regula de circulație pe care Dana Săvuică are voie să o încalce timp de șase luni. „Am scutire medicală”

Dana Săvuică, prezentatoarea emisiunii Ego Life, a dezvăluit că are voie să încalce o regulă de circulație în următoarele șase luni, după ce a primit o scutire medicală. Vedeta a fost operată recent și a precizat că nu poate conduce timp de o lună de la intervenția chirurgicală.

Ce regulă de circulație poate încălca Dana Săvuică

Dana Săvuică a optat pentru o operație de micșorare și ridicare a bustului, prin care a trecut în urmă cu câteva zile. Vedeta a spus că se simte foarte bine și că în următoarele șase luni are voie să încalce o regulă de circulație. Mai exact, pe cea referitoare la obligativitatea purtării centurii de siguranță.

„Nu am voie să conduc mașina o lună de zile. Poliția, da, nu am voie să port centura 6 luni de zile, mi-a zis doctorul. Am scutire medicală!”, a spus Dana Săvuică, pentru Playtech Știri.

Vedeta a precizat că această intervenție chirurgicală nu a reprezentat un simplu moft, ci a fost o necesitate, deoarece bustul prea mare i-ar fi putut provoca probleme de sănătate.

„În afara faptului că sunt femeie și vreau să arăt bine în corpul meu și să mă simt bine în corpul meu, în primul rând am făcut această operație pentru că de câțiva ani buni de zile, mai ales de când am intrat la menopauză, nu știu ce s-a întâmplat cu sânii mei, dar au explodat. Pur și simplu s-au îngreunat și îmi dădeau dureri mari cervicale și voi știți că eu am făcut deja o operație pe coloană, nu vreau să ajung la a doua operație pe coloană.”, a spus Dana Săvuică, care a fost prezentă la premiera filmului „John Wick 4”.

Dana Savuica
Dana Savuica

Ce indicație medicală trebuie să respecte Dana Săvuică

Dana Săvuică a adăugat că este nevoită să respecte o indicație medicală pe care a primit-o în urma operației de micșorare și ridicare a bustului. Vedeta a precizat că nu are dureri, dar trebuie să poarte o bustieră medicală recomandată de doctorul care a operat-o.

„Am o bustieră medicală pe care doctorul Pascal Dameh m-a rugat să o port cu sfințenie. A zis că este condiția esențială să stau cu bustiera medicală. Săptămâna viitoare deja se fac 10 zile și merg să-mi scoată firele.

Probabil și zilele următoare, pentru că mă duc la niște evenimente de fashion, voi încerca să îmbrac niște ținute prin care să nu se vadă bustiera medicală, dar după două luni de zile mi-a zis doctorul Dameh că pot să alternez.

De exemplu, port un sutien ziua când am nevoie să merg la un eveniment sau să port și eu o rochie cu un decolteu, dar seara îmi pun bustiera și dorm cu ea, pentru că trebuie să fixeze foarte bine poziția sânilor, trebuie să nu se miște, asta e, trebuie să am grijă”, a spus Dana Săvuică.

Urmăriți Impact.ro și pe