Regretul pe care îl are Gabriela Prisăcariu după ce a rămas însărcinată. Soția lui Dani Oțil a făcut totul public

Ana Anitoiu 17.06.2021, 14:34

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că are un regret, după ce a rămas însărcinată. Soția lui Dani Oțil, coprezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a spus ce i se pare straniu de când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată.

Ce regret are Gabriela Prisăcariu după ce a rămas însărcinată

Înainte de a rămâne însărcinată, Gabriela Prisăcariu era obișnuită să aibă o siluetă fermecătoare, cu abdomenul perfect plat și o talie de viespe. Acest lucru s-a schimbat în ultimele luni, deorece splendida viitoare mămică are acum o burtică de gravidă ce crește în fiecare zi.

”Recunosc că este ciudat să nu îmi mai pot cuprinde talia cu mâinile… Dar niciodată nu m-am simțit atât de bine cu corpul meu”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în urmă cu câteva zile, alături de o fotografie în care apare cu burtica de gravidă la vedere, îmbrăcată cu o salopetă scurtă și un top roșu.

Regretul pe care il are Gabriela Prisacariu dupa ce a ramas insarcinata
Gabriela Prisacariu si Dani Otil

Gabriela Prisăcariu a avut de suferit din cauza fiului ei și al lui Dani Oțil

Într-un alt mesaj publicat pe Instagram, Gabriela Prisăcariu a povestit o întâmplare amuzantă din timpul sarcinii, deși destul de chinuitoare pentru ea. Soția lui Dani Oțil, care va naște un băiat, a spus că a avut probleme cu stomacul, deoarece în ziua anterioară bebelușul ar fi poftit la o gustare ce nu obișnuia să fie inclusă în regimul ei alimentar. Frumoasa blondă este în cea de-a șasea lună de sarcină.

”În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a scris soția lui Dani Oțil.

Dani Oțil și soția lui ar putea să aibă și un al doilea copil

Recent, soția lui Dani Oțil a spus că se simte în general foarte bine și că este foarte fericită, mai ales să a trecut de perioada în care se confrunta cu grețuri. În plus, splendida blondă a declarat că ea și partenerul ei de viață n-ar spune nu unui al doilea copil.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela Prisăcariu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...