Regina Elisabeta și-a schimbat coafura. Fotografiile cu suverana, după ce s-a tuns, fac înconjurul lumii

Cazacu Alexandru 25.06.2022, 12:34
Regina Elisabeta și-a schimbat coafura. Fotografiile cu suverana, după ce s-a tuns, fac înconjurul lumii

Se pare că regina Elisabeta a II-a a decis că este timpul pentru o schimbare de look. În fotografiile distribuite miercuri de pagina oficială de Instagram a familiei regale, monarhul britanic apare cu o coafură mai scurtă în timp ce o salută pe guvernatoarea din New South Wales, Margaret Beazley, la Castelul Windsor. Imaginile cu suverana Marii Britanii, după ce s-a tuns, au făcut înconjurul lumii.

Regina Elisabeta a II-a și-a schimbat coafura. Cum arată acum monarhul britanic

În urmă cu câteva zile, regina Marii Britanii a fost prezentă la Castelul Windsor, unde l-a primit în audiență pe Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury. Atunci, suverana a apărut cu un nou look. Deși nu este o schimbare foarte mare, față de buclele mai lungi cu care era asociată Regina Elisabeta a II-a, a fost totuși detectată de public, care s-a grăbit să comenteze postarea.

„Regina arată minunat! Noua ei coafură de vară arată perfect”, „Îmi place noua ta coafură, Maiestate”, „Îmi place noua coafură a Reginei!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de pe Twitter și Instagram, potrivit CNN.

Regina a apărut pentru prima oară cu noua coafură la o logodnă, alături de Arhiepiscopul de Canterbury. Ea a purtat două rochii florale: o rochie cu trandafiri roz și albi, iar cealaltă era galbenă cu flori de colț albastre.

Cadoul special primit de Regina Elisabeta a II-a

La întâlnirea cu Justin Welby, Majestatea sa a mai avut un motiv de bucurie, după ce Arhiepiscopul de Canterbury i-a dăruit o cruce specială, în semn de recunoaștere a serviciului său față de Biserica Angliei. Ulterior, Welby a împărtășit pe contul său de Instagram imagini de la întâlnire.

„Este o mare onoare să-i înmânăm astăzi Crucea Canterbury Maiestății Sale, ca semn de apreciere pentru cei 70 de ani în slujba Coroanei și a Bisericii Angliei, împreună cu dragostea și prețuirea noastră”, a spus arhiepiscopul.

Regina Elisabeta și-a schimbat coafura
Regina Elisabeta și-a schimbat coafura. Cum arată acum suverana Marii Britanii

După decesul Prințului Philip, suverana Marii Britanii a avut foarte puține apariții publice

Regina Elisabeta nu prea a mai apărut în public după moartea soțului său, Prințul Philip. La începutul acestui an, la vârsta de 95 de ani, monarhul britanic a fost testat pozitiv pentru Covid-19. În timp ce se afla la Royal London Hospital, regina spunea că boala a lăsat-o „foarte obosită și epuizată”.

În timpul Jubileului de Platină de la începutul lunii, când s-au comemorat 75 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a, monarhul a fost văzut doar de două ori.

Urmăriți Impact.ro și pe