Regina Elisabeta, prima apariţie după controversatul interviu cu Harry şi Meghan. Cum a fost văzută suverana Marii Britanii

Stan Filon 13.03.2021, 20:20
Regina Elisabeta, prima apariţie după controversatul interviu cu Harry şi Meghan. Cum a fost văzută suverana Marii Britanii

Regina Elisabeta a avut prima apariţie în public, după controversatul interviu acordat de Harry şi Meghan presei de peste Ocean! Cei doi au făcut acuzații foarte grave, care au pus într-o lumină proastă Casa Regală a Marii Britanii, fiind lansate acuzații chiar și de rasism.

Regina Elisabeta a avut prima apariţie după controversatul interviu cu Harry şi Meghan

Regina Elisabeta a avut recent prima apariție, după scandalul care a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Britanicii sărbătoresc săptămna aceasta știința, iar regina a participat la o conferință video alături de mai mulți elevi din Londra. Cei mici au avut de realizat câte un proiect pe care să îl și prezinte, iar Regina a fost foarte încântată de proiectele elevilor.

Regina Marii Britanii și-a adus aminte de momentul în care l-a invitat la Palatul Buckingham pe Yuri Gagarin, primul om care a ajuns în spațiu. ”A fost foarte interesant să îl întâlnesc. Nu vorbea engleză. Era fascinant. Și presupun că pentru că era primul, era deosebit de fascinant”.

Regina Elisabeta a avut prima aparitie dupa controversatul interviu cu Harry si Meghan
Regina Elisabeta a avut prima aparitie dupa controversatul interviu cu Harry si Meghan

Ce decizie a luat Regina în scandalul momentului

Legat despre interviul acordat de nepotul său, Harry și de soția sa, Regina Marii Britanii nu a scos niciun cuvânt. Imediat după apariția interviului însă au fost mai multe întâlniri de urgență la Casa Regală.

Prima reacție a monarhiei a venit, în forma unui comunicat de presă, chiar în numele reginei Elisabeta a II-a. S-a spus că Familia Regakă este ”întristată” să afle despre problemele cu care s-au confruntat cei doi și care i-au determinat să renunțe la titlurile lor.

Comunicatul rspectiv amintește și despre acuzațiile de rasism, care sunt luate ”în serios”. Cu toate acestea, s-a precizat că este o problemă de familie, care trebuie rezolvată în familie.  Se pare că Regina Elisabeta este cea care a spus că vrea să fie singura care își va suna nepotul pentru a discuta despre problemele apărute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...