Regina Elisabeta a II-a a avut o aventură? Cine este bărbatul care a fost considerat marea ei slăbiciune

Cristian Cojocaru / 25.11.2020, 15:57
Regina Elisabeta a II-a a avut o aventură? Cine este bărbatul care a fost considerat marea ei slăbiciune

Este una dintre cele mai cunoscute femei din lume, dar despre viața sa personală nu se știe prea multe. Detalii picante ca posibilitatea că Regina Elisabeta a II-a avut o aventură nu sunt cunoscute oricui. Exista și speculația că un bărbat a fost marea ei slăbiciune.

Regina Elisabeta a II-a a avut o aventură?

Viața personală a persoanelor de rang înalt a fost întotdeauna un mister. Faptul că imaginea trebuie menținută una exemplară, nu înseamnă că nu au și ei o viață privată și nu de fiecare dată una curată. Deși s-a comentat mult mai puțin despre asta, gurile lumii spun că Regina Elisabeta a II-a avut o aventură.

Dacă despre flirturile și așa-consideratele aventuri amoroare ale Prințului Philip, soțul Reginei, s-a tot scris, informații despre Prima Doamnă a Angliei, au apărut mult mai puține. Se pare totuși că ar fi fost vorba de un bărbat, considerat slăbiciunea Reginei Elisabeta, slăbiciune pe care ar fi avut-o toată viața. Bărbatul ar fi fost un prieten din copilărie, cu care acesta împărtășea o mare pasiune.

Lordul o putea contacta în mod direct 
Lordul o putea contacta în mod direct

Lordul o putea contacta în mod direct

Acest bărbat pentru care Regina ar fi dezvoltat o slăbiciune este Lordul ”Porchie” Porchester. Nimeni altul decât managerul de curse de cai al reginei. Cei doi împărtășeau pasiunea pentru creșterea cailor de curse. Pe lângă faptul că avea un loc în interiorul domeniului suveranei, acesta era și singurul care o putea contacta în mod direct, fără a fi nevoie de interenția secretarilor. Astfel, această legătură a fost privită cu suspiciune de către opinia publică.

Această apropiere i-a dat mari bătăi de cap Prințului Philip, acesta fiind foarte iritat de situație. Cu atât mai mult, au apărut bârfe prin care se menționa faptul că Porchie ar fi tatăl celui de-al treila copil, Prințul Andrew. Familia regală a negat însă toate aceste zvonuri.

Adevărul este însă altul. Cei doi se cunoșteau încă de când erau copii, că regina şi prietenul ei special se ştiau de mici, iar lordul Porchie a fost unul dintre tinerii cu care Elisabeta a flirtat, atunci când a apărut în înalta societate. O fostă doamnă de companie a reginei, a și declarat că aceasta îl găsea foarte atrăgător pe Porchie.

Deși Lordul Porchie a rămas unul dintre apropiații reginei, acesta s-a căsătorit în 1956 și a devenit tată a 3 copii. Regina a fost nașa unuia dintre copii, În 2001, Lordul Porchester a murit în urma unui atac de cord. Încălcând protocolul regal, Regina Elisabeta a II-a a participat la înmormântarea acestuia, potrivit adevarul.ro .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI