Reghecampf şi Anamaria Prodan, naşi pentru unul dintre apropiaţii antrenorului. Ce s-a întâmplat cu nunta de sute de invitaţi după despărţire

Nicu Stan 28.01.2022, 21:01
Reghecampf şi Anamaria Prodan, naşi pentru unul dintre apropiaţii antrenorului. Ce s-a întâmplat cu nunta de sute de invitaţi după despărţire

Reghecampf şi Anamaria Prodan, naşi pentru unul dintre apropiaţii antrenorului. Ce s-a întâmplat cu nunta de sute de invitaţi după despărţire. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să fie nași în 2021. Aceasta ar fi dovada că antrenorul nu a premeditat despărțirea de impresară și fuga cu amanta.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trebuiau să fie nașii unui prieten de familie. Ce s-a întâmplat cu nunta lui Karan

S-a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf intenționau să cunune un bun prieten de-al antrenorului în 2021, astfel că se poate spune că Laurențiu Reghecampf nu a plănuit cu mult timp înainte mutarea împreună cu amanta.

Karan este omul cu care antrenorul a colaborat tot timpul și cu care a mers la fiecare echipă din Dubai și Emiratele Arabe. Laurențiu Reghecampf acceptase să fie nașul de nuntă al lui Karan cu Oana. Antrenorul, binențeles, ar fi trebuit să fie naș cu soția lui, Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf si amanta lui
Laurentiu Reghecampf si amanta lui

Când ar fi trebuit să fie nași Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Frmosul eveniment ar fi trebuit să aibă loc pe data de 3 iulie, în Maramureș. De asemenea, la nuntă erau așteptați nu mai puțin de 400 de invitați.

Cei doi nu au mai fost nași, iar antrenorul a fugit în brațele Corinei Caciuc, vestea provocând un șoc pentru lumea mondenă, dar mai ales pentru Anamaria Prodan.

Cei 400 de invitați știau că nașii vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Prietentul lui Laurențiu Reghecampf s-a ales astfel fără nași de cununie, iar nunta acestuia a fost de-a dreptul distrusă, scrie spynews.ro.

Toți invitații știau că urmau ca Anamaria Prodan și antrenorul să le fie alături la altar, însă nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat cu decizia bruscă de separare a lui Laurențiu Reghecampf.

Karan și Oana au fost nevoiți să înlocuiască celebra pereche de nași

Karan și soția lui, Oana, au fost nevoiți să-și caute pe ultima sută de metri alți nași, după ce Laurențiu Reghecampf și Anmaria Prodan le-a dat planul peste cap. Mirii au rămas șocați, mai ales că, cu doar câteva zile înainte, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan își reînoiau jurămintele, nunta lor fiind difuzată de postul Antena Stars, astfel că nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

Cei doi păreau foarte fericiți împreună la eveniment, Laurențiu Reghecampf fiind tot timpul lângă Anamaria Prodan, însă cu toatea astea, la doar câteva zile a fugit la Corina Caciuc, cea cu care a informat că va avea și un bebeluș.

Urmăriți Impact.ro și pe