Reghecampf îi dă lovitura de grație Anamariei Prodan. Trecutul impresarei va ieși la suprafață

Ana Anitoiu 02.10.2022, 19:04

Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura de grație Anamariei Prodan. Trecutul impresarei va ieși la suprafață în urma deciziei pe care a luat-o antrenorul echipei Neftchi Baku din Azerbaijan, în cadrul procesului de divorț ce încă nu s-a încheiat.

Ce decizie luată de Reghecampf va scoate la lumină trecutul Anamariei Prodan

Mai exact, în dosarul de divorț depus la tribunal, Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 47 de ani, a cerut încă de la început ca impresara, în vârstă de 49 de ani, să nu-i mai poarte numele de familie, conform unor surse citate de digisport.ro.

În acest context, Anamaria Prodan va fi nevoită să revină la numele de familie pe care îl avea în buletin înainte de a-și oficializa relația cu antrenorul de fotbal. Însă, acest nume nu este cel al mamei ei, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan, ci Dumitrescu, cel al primului ei soț, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fiice – Sarah și Rebecca.

Prin urmare, după ce se va încheia divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cu care s-a bătut recent în apropierea vilei sale de la Snagov, impresara se va numi Anamaria Dumitrescu. Vedeta își va putea schimba numele ulterior. Legea permite acest lucru, mai ales dacă este vorba despre un nume cunoscut, ca al ei.

Reghecampf ii da lovitura de gratie Anamariei Prodan
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf continua la Neftchi Baku după bătaia cu Anamaria Prodan

Contractul lui Laurențiu Reghecampf cu echipa de fotbal azeră Neftchi Baku, valabil până în vara anului 2024, nu are de suferit în urma conflictului violent pe care antrenorul l-a avut cu fosta sa parteneră de viață, ce a avut loc înainte de botezul fiului său cu noua lui parteneră, Corina Caciuc.

Tehnicianul s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu la naționala României. Conform presei azere, șefii lui Neftchi Baku au decis ca românul să colaboreze în continuare cu acest club, în timp ce Laurențiu Reghecampf a dat asigurări că nu va pleca.

Presa azeră a notat că sunt puține persoane care își doresc ca antrenorul Laurențiu Reghecampf să lucreze la națională, deoarece tehnicianul este „o persoană conflictuală”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...