Reghe a rupt tăcerea! Ce a spus despre legătura amoroasă dintre soția sa și Dan Alexa. „Pe Ana nu o poți controla”

Marian Cărăvan 08.07.2020, 11:44

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre legătura dintre soția sa și Dan Alexa. Tehnicianul a comentat și pe marginea incidentului din vara anului trecut, când Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe actualul antrenor al Rapidului.

Există o legătură amoroasă între Anamaria Prodan și Dan Alexa? Ce spune Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf știe exact ce are acasă. Antrenorul lui Al Wasl spune că s-a obișnuit cu Anamaria și o cunoaște foarte bine. Pentru „Reghe” nu e greu deloc să fie soțul Anei.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui. Nu e greu deloc să fii soțul Anei”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul a comentat și pe marginea scandalului din vara anului trecut, care i-a avut în prim-plan pe Anamaria Prodan și pe Dan Alexa. Atunci, impresara l-a lovit cu pumnul peste față pe „Chirurg”, gurile rele spunând că totul s-ar fi petrecut pe un fond de gelozie, cei doi având o legătură amoroasă. Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față și a făcut lumină în acest caz.

„Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Dan Alexa a fost lovit cu pumnul în față de Anamaria Prodan

Contextul în care s-a produs incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, Anamaria Prodan l-a lovit cu palma peste faţă pe Dan Alexa în holul de lângă vestiare, în fața liftului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei crize de gelozie a soţiei lui Reghecampf. Aceasta şi-ar fi pierdut cumpătul din cauza faptului că Dan Alexa ar fi fost aşteptat în parcare de o altă femeie.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a comentat Laurențiu Reghecampf, la GSP.

Tabloidele au tot scris în ultimii ani de o presupusă relație între Anamaria Prodan și Dan Alexa, însă impresara a infirmat categoric legătura sa cu acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe