Regele Charles, reacție neașteptată în timpul schimbării gărzilor de la palat. Ce l-a deranjat cumplit pe suveran

Andrei Simion 21.03.2023, 08:34
Regele Charles, reacție neașteptată în timpul schimbării gărzilor de la palat. Ce l-a deranjat cumplit pe suveran

Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a avut o reacție neașteptată în timpul schimbării gărzilor de la palat. Un mesaj obținut de presă de la biroul suveranului în vârstă de 74 de ani, care va fi încoronat la data de 6 mai, arată ce l-a deranjat cumplit.

Ce reacție neașteptată a avut regele Charles al III-lea

Conform acelui mesaj, obținut de tabloidul The Sun, regele Charles al III-lea s-ar fi plâns că ceremonia de schimbare a gărzii a fost prea zgomotoasă, distrăgându-i atenția de la treburile de stat.

„Majestatea Sa a remarcat zilele trecute cât de zgomotoase sunt santinelele care pleacă la Palatul St James dimineața. Nota maximă pentru vigoare și volum, dar vă rog să le transmiteți celor de pază că Clarence House este o reședință și, prin urmare, un anumit control al volumului ar fi foarte apreciat de cei din interior!”, arată mesajul.

Ceremonia schimbării gărzii are loc în mod regulat în afara Palatului Buckingham și a Palatului St. James, care se află în apropierea reședinței regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla, Clarence House.

Regele Charles 1
Regele Charles

Scandal după scandal înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Încoronarea regelui Charles al III-lea va avea loc după ce fiul său cel mic, prințul Harry, a iscat un scandal lansând cartea autobiografică intitulată „Spare/ Rezerva”, în care face dezvăluiri ce pun familia regală într-o lumină nefavorabilă, și documentarul despre povestea de dragoste dintre el și soția lui, Meghan Markle, pe Netflix.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare… Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat?

Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt. O cauză care a stat la baza acestei speculații a fost părul roșu al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul”, a povestit prințul Harry, precizând că mama lui, Prințesa Diana, l-a întâlnit pe maiorul Hewitt cu mult timp după ce s-a născut el.

Un alt scandal izbucnit recent, după ce au apărut zvonuri conform cărora moștenitorul tronului britanic, prințul William, i-ar fi infidel soției sale, Kate Middleton. Prințul de Wales ar avea o relație cu Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe