Recompensa uriașă pe care o oferă Lady Gaga după ce câinii săi au fost furați. Omul care îi plimba a fost împușcat de patru ori în piept

Ioana Bucur 26.02.2021, 00:09

Cruzime de neînchipuit! Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat de patru ori în piept, doar pentru ca hoții să poată pună mâna pe cei trei căței. Artista oferă o recompensă uriașă pentru recuperarea în siguranță a animalelor „fără alte întrebări”.

Recompensa uriașă pe care o oferă Lady Gaga după ce câinii săi au fost furați

Scene de o cruzime greu de închipuit, pe străzile din Los Angeles. Pare mai degrabă o poveste desprinsă din paginile unui scenariu de film, însă Lady Gaga oferă o recompensă uriașă pentru a-și recupera câinii furați în plină stradă, de un individ extrem de periculos. Ryan Fischer, un tânăr în vârstă de 30 de ani, avea grijă de cei trei bulldogi francezi ai artistei, Koji, Gustav și Miss Asia, cât ea este plecată în Italia, pentru filmările noului proiect cinemtografic al regizorului Ridley Scott. Fischer a fost atacat în fața casei sale din West Hollywood. Un bărbat necunoscut l-a împușcat de patru ori în piept și a reușit să fugă cu doi dintre câini – Koji și Gustav. Imagini șocante surprinse de KABC îl arată întins pe trotuar, plin de sânge, strângând-o în brațe pe Miss Asia, în timp ce paramedicii îi acordă primele îngrijiri medicale. În mod miraculos, starea lui este una stabilă, având toate șansele să treacă cu bine peste rănile suferite.

„Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a declarat ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD), pentru Fox News.

Recompensa uriașă pe care o oferă Lady Gaga după ce câinii săi au fost furați
Ryan Fischer o ținea în brațe pe cățelușa artistei în momentul în care a fost găsit de polițiști și paramedici

Recompensă uriașă, „fără alte întrebări”

Nu se știe dacă animalele au fost luate pentru că aparțineau artistei. Cert este că, în ultima vreme, tot mai multe exemplare din rasa Bulldog Francez au fost furate de la proprietari. Rasa este una extrem de căutată, cumpărătorii dând între 3.000 și 5.000 de dolari pe un câine. Puii care au Pedigree se pot vinde și cu 10.000 de dolari.

„Suspectul a fost observat ultima dată într-un vehicul alb la nord de Sierra Bonita Avenue îndreptându-se către Hollywood Boulevard. Victima a fost transportată la un spital local de către paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles”, a adăugat Jeff Lee. Poliția tratează cazul drept un „atac cu o armă letală”, precizând că arma utilizată a fost un pistol semi-automat.

Lady Gaga este plecată de mai bine de o săptămână în Roma, Italia, unde filmează pentru noul film regizat de Ridley Scott și își lăsase cei trei câini în grija lui Ryan Fischer, un prieten apropiat. Artista este în stare de șoc și a oferit o recompensă uriașă, în valoare de jumătate de milion de dolari pentru recuperarea celor două patrupede, Koji și Gustav, „fără alte întrebări”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI