Rebecca, fiica Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre viața ei personală. „Am evitat să vorbesc despre iubitul meu”

Beatrice Dumitru 19.12.2022, 21:27
Rebecca, fiica Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre viața ei personală. „Am evitat să vorbesc despre iubitul meu”

Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu, este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața sa. La petrecerea organizată de mamei sa pentru ziua aniversară, tânăra a făcut câteva dezvăluiri despre iubitul său, dar și despre faptul că nu a fost crescută în puf.

Rebecca Dumitrescu, despre viața personală

Rebecca Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, locuiește și SUA, dar în această perioadă se află în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă și nu putea lipsi de la petrecerea dată de mama sa cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

Fiica cea mai mare a impresarei Anamaria Prodan a spus că nu este genul de persoană care se gândește la prejudecățile celor din jur și nici nu îi place să se vorbească despre viața ei personală, acesta fiind singurul reproș pe care i-l face mamei sale.

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre viața ei personală. „Am evitat să vorbesc despre iubitul meu”
Rebecca Dumitrescu, alături de mama sa Anamaria Prodan.

Aici, în România, lumea mă cunoaște mai ales prin spusele mamei! Sau prin ce impresie își face lumea. Eu nu cred în așa așa ceva! Spre exemplu, eu nu vorbesc despre mine, după cum am evitat să vorbesc despre iubitul meu. Nu-mi convin, așadar, poveștile despre mine care nu sunt spuse de mine însămi!”, a pus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru Playtech Știri.

„Problemele nu vin doar dacă nu ai bani”

Rebecca Dumitrescu este de părere că nu are nicio importanță valoarea contului bancar pentru că oricine se poate confrunta cu probleme de tot felul și nimeni nu scapă de suferință.

Eu nu cred că problemele vin doar dacă nu ai bani sau dacă ești crescut într-un fel anume. Nici pomeneală! Problemele sunt diferite pentru fiecare persoană în parte. Iar ceea ce pentru mine ar putea fi o provocare, pentru altcineva, același lucru ar putea fi o chestie banală. Adică, să nu fie o problemă pentru el! Nu cred că problemele vin de la modul în care ești crescut”, fiica Anamariei Prodan.

Rebecca Dumitrescu a absolvit Institutul Marangoni din Italia, iar acum este designer cu „acte în regulă”. Aceasta a cochetat cu modelingul și a defilat pe podium, chiar și pentru Dolce&Gabbana. Acum, are propriul magazin de haine. Tânăra a făcut parte și din Consiliul Director al clubului de fotbal Hermannstadt Sibiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...