Real Madrid, ofertă de ultimă oră pentru Mbappe. Suma incredibilă pe care o oferă spaniolii pentru atacantul francez

Andrei Cezar 07.01.2022, 17:23
Real Madrid, ofertă de ultimă oră pentru Mbappe. Suma incredibilă pe care o oferă spaniolii pentru atacantul francez

Real Madrid nu reunță la Kylian Mbappe. Clubul din capitala Spaniei își dorește să îl transfere pe atcantul francez în această iarnă și a făcut o ofertă pe numele său. Mbappe intră în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar la vară ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu gratis. Numai că Real Madrid nu își dorește să aștepte până atunci pentru a nu fi nevoită să liciteze cu granzii din Premier League pentru jucător.

Real Madrid a făcut o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe

În vară, Real Madrid a încercat din răsputeri să îl transfere pe atacantul vicecampioanei Franței, însă toate ofertele pe care le-a făcut au fost refuzate de PSG, în ciuda dorinței clare exprimată de francez de a se alătura clubului „blanco”. 180 de milioane de euro a fost cea mai mare ofertă a lui Florentino Perez în pentru Mbappe, dar atunci oficialii clubului francez au sperat că îl pot convinge pe Mbappe să semneze prelungirea înțelegerii.

Spre dezamăgirea acestora și a suporterilor parizieni, Mbappe a refuzat să semneze un nou contract, astfel că în vara următoare ar putea pleca liber la orice echipă care vine cu o ofertă extrem de consistentă.

Real Madrid vrea să evite acest lucru, conștientă fiind că nu va putea concura cu ofertele salariale pe care i le-ar putea face cluburile puternice din Premier League lui Mbappe, având în vedere fairplay-ul financiar impus în La Liga.

Astfel, madrilenii au înaintat o ofertă clubului din Paris de 50 de milioane de euro. O sumă mult mai mică, poate chiar șocantă, față de cât au fost dispuși să ofere în vară contra golgheterului de pe Parc de Princes.

„Ar fi păcat ca Mbappe să plece gratis la vară”

Depinde de PSG, Real Madrid a oferit 50 de milioane de euro pentru Mbappe acum câteva zile. Nu știu cum se va termina asta, dar cred că mișcarea lui Florentino Perez merită să fie urmărită cu atenție.

Ar fi păcat ca un fotbalist de nivelul lui Mbappe să plece gratis la vară. Nu știu ce gândesc despre asta cei din Paris”, a declarat agentul italian Giovanni Branchini pentru Gazzetta dello Sport.

Și în acest sezon Kylian Mbappe și-a reconfirmat statutul de jucător esențial în echipa lui Mauricio Pochettino. Atacantul francez a înscris 18 goluri și a oferit 13 pase decisive. În cele 19 etape scurse din Ligue 1, aproape jumătate din golurile reușite de PSG au fost marcate de Mbappe. Paris Saint-Germain are cel mai bun atac din campionatul Franței, cu 39 de goluri înscrise.

PSG și Real Madrid se vor întâlni în optimile de finală din Champions League. Manșa tur este programată la Paris, pe 15 februarie, în timp ce returul se joacă pe 9 martie, în Spania.

Urmăriți Impact.ro și pe