Reacție inedită după ce FCSB n-a putut să joace în Cupa României. ”Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federație”

Nicu Stan 26.10.2021, 15:29
Reacție inedită după ce FCSB n-a putut să joace în Cupa României. ”Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federație”

FCSB a avut o reacție inedită după ce n-a putut să joace în Cupa României, din cauza infectărilor cu coronavirus, dar și a accidentărilor suferite de jucători. Cum i-a plesnit Gigi Becali pe cei de la Federație. Fostul Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut dezvăluiri complete.

Dumitru Dragomir, reacție inedită după ce FCSB n-a putut să joace în Cupa României. ”Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federație”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a lansat în spațiul public o altă ipoteză în ceea ce privește neparticiparea FCSB în Cupa României.

Astfel, Dumitru Dragomir a lăsat de înțeles că Gigi Becali s-ar fi răzbunat astfel pe Răzvan Burleanu, după ce în ultima vreme au existat diverse tensiuni între ei.

Dumitru Dragomir, dezvaluiri despre situatia de la FCSB
Dumitru Dragomir, dezvaluiri despre situatia de la FCSB

Gigi Becali nu a pierdut nimic

”Părerea mea e că Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federație cu treaba asta, Cupa e a Federației. Voi nu înțelegeți, nu vreau să dezvolt. Aici nu a pierdut Gigi Becali, părerea mea e că a pierdut Federația. E competiția lor, și Gigi a dat-o peste cap”, a spus Mitică Dragomir.

Federația trebuie să fie îngăduitoare

Fostul președinte al LPF și-a dezvoltat ideea, spunând că Federația trebuie să fie înțelegătoare.

”Federația trebuia să fie îngăduitoare. Chiar dacă regulamentul îi pune frână trebuia să facă ceva. Cum să dai 3-0? Trebuia să dai 3-0 și în meciul cu Farul! Dar, acolo e alt organizator”, a mai spus Duitru Dragomir.

Gigi Becali stă bine financiar

Mitică Dragomir este convins că Gigi Becali nu are de pierdut de pe urma acestei decizii, în contextul în care stă foarte bine din punct de vedere financiar.

”Nu Gigi Becali a pierdut în conflictul acesta, ci Federația a pierdut! Îl doare în pălărie pe Gigi Becali de cupe europene. Ăsta e miliardar, ce să-i mai dai ăstuia bani? E jucăria lui, face ce vrea. Se distrează cu voi, cu noi”, a mai spus Dragomir, la ProX.

FC Voluntari-FCSB, anulat

Meciul de Cupa României dintre FC Voluntari și FCSB, care ar fi trebuit să se desfășoare, nu se va disputa din cauza problemelor de lot cu care se confruntă clubul lui Gigi Becali.

FCSB nu poate alinia efectivul de minim de 13 jucători pe foaia de joc, din cauza celor opt infectări cu coronavirus și a celorlalte opt accidentări, astfel că echipa lui Edi Iordănescu va pierde la ”masa verde” meciul cu gruparea din Ilfov.

FCSB nu are 13 jucători apți

”Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a anunțat Mihai Stoica, managerul gerneral de la FCSB, potrivit Digi Sport.