Reacție în premieră despre Theo Rose. Nimeni n-ar fi crezut că se întâmplă asta la Pro TV

Stan Filon 07.12.2022, 09:01
Reacție în premieră despre Theo Rose. Nimeni n-ar fi crezut că se întâmplă asta la Pro TV

Reacție în premieră despre Theo Rose, de la nimeni alta decât de la fosta iubită a lui Anghel Damian, actualul partener de viață al cântăreței! Regizorul Anghel Damian și scenarista Lia Bugnar au avut o relație amoroasă timp de 9 ani de zile. Cei doi au decis însă să pună capăt poveștii de iubire, iar Anghel Damian a început rapid o relație cu Theo Rose, cu care urmează să aibă și un copil.

Reacție în premieră despre Theo Rose

Lia Bugnar a scris scenariul pentru serialul „Clanul”, care rulează deja la Pro TV. Tot ea a scris și dialogurile pe care le poartă în serial personajul „Vera”, interpretat chiar de The Rose. Culmea, cele două femei nu s-au întâlnit niciodată și nici măcar nu și-au vorbit, până acum.

Cea care a recunoscut a fost chiar scenarista, care a participat recent la lansarea trailerului pentru filmul „Ramon”, care îl are în rol principal pe simpaticul Pavel Bartoș. Lia Bugnar a vorbit și despre sarcina lui Theo Rose, despre care crede că nu ar trebui expusă pe toate tarabele.

Reactie in premiera despre Theo Rose
Reactie in premiera despre Theo Rose

„Cred că nu trebuie pus pe toate tarabele”

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în “Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. R – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...