Reacţia unui angajat care a primit aproape 300 de salarii din greşeală. Ce a făcut când şefii i-au cerut banii înapoi

Stan Filon 04.07.2022, 09:12
Reacţia unui angajat care a primit aproape 300 de salarii din greşeală. Ce a făcut când şefii i-au cerut banii înapoi

Angajatul unei fabrici de mezeluri din Chile a avut parte de surpriza vieții sale, atunci când a mers să verifice dacă i-a intrat cumva salariul. Era strâmtorat și avea nevoie urgentă de bani, așa că a mers la bancomat să vadă dacă a primit banii pentru munca depusă. Ei bine, nu mică i-a fost mirarea atunci când a găsit pe card nu unul, ci aproape 300 de salarii! Ce a făcut angajatul model al fabricii de mezeluri, vedeți în rândurile de mai jos.

Un angajat a primit 300 de salarii din greșeală

Așadar, un muncitor al unei fabrici de mezeluri din Chile s-a trezit pe card cu aproape 300 de salarii. În loc să primească pentru munca prestată suma de puțin peste 500 de dolari, bărbatul a primit suma de 180.000 de dolari. S-o fi gândit că este un premiu pentru munca grea depusă sau cine mai știe ce i-a trecut prin cap, cert este faptul că a scos banii de pe card.

Următorul pas pe care l-a făcut a fost să nu se mai prezinte la locul de muncă. Șefii au realizat imediat eroarea comisă de departamentul care se ocupă cu plata salariilor, așa că l-au sunat imediat pe bărbat, însă, surpriză, acesta nu a putut fi contactat. Conducerea fabricii a insistat de câteva sute de ori, dar nimeni nu a răspuns la capătul celălalt. Într-un final, angajatul a răspuns la telefon și a precizat că a adormit și nu a văzut cele câteva sute de apeluri.

Un angajat a primit 300 de salarii din greseala
Un angajat a primit 300 de salarii din greseala

S-a săturat să facă cârnați și salam

A convenit cu conducerea fabricii să se vadă la bancă, pentru a restitui salariile în plus, însă, surpriză, sau nu, bărbatul nu și-a făcut apariția. Șefii au încercat să-l mai contacteze, însă bărbatul nu s-a mai obosit să le răspundă, iar într-un final aceștia s-au trezit în fabrică cu un avocat. A trecut să le lase demisia angajatului sătul să mai facă cârnați și salam.

Atunci și-au dat seama aceștia că fostul lor angajat nu are de gând să restituie banii, așa că l-au dat în judecată și l-au acuzat de „deturnare de fonduri”. În fața judecătorilor, reprezentanții firmei de mezeluri au recunoscut că a fost o eroare și au insistat asupra faptului că fostul angajat este obligat să returneze banii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...