Reacția tranșantă a Alinei Pușcaș, după ce a fost acuzată că a mințit. Ce a dezvăluit acum vedeta de la Antena 1

Diana Dumitrache 09.07.2020, 12:45

Alina Puşcaş a fost pusă la zid de fani! Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost acuzată că ar fi regizat tot ce ţine de infectarea cu noul coronavirus. Mai exact, spun internauţii, nici ea, nici colegii de platou nu ar fi fost bolnavi.

Alinei Puşcaş i s-au adus acuzaţii grave chiar de către fani!

În urmă cu câteva săptămâni, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Ozana Barabancea şi Alina Puşcaş au fost declaraţi pozitiv Covid-19. În consecinţă, cele trei vedete ale Antenei 1 au fost internate în spital pentru a li se oferi tratamentul adecvat.

De curând, însă, bruneta de la „Te cunosc de undeva!” a părăsit spitalul, după ce testul COVID-19 a ieșit negativ. De aici, totul a luat o turnură cu totul neaşteptată. Practic, fanii au acuzat-o că, de fapt, nu ar fi fost niciodată bolnavă. Asta în ciuda faptului că a trecut prin momente foarte grele, fiind obligată să stea departe de familie şi de prieteni.

Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea,  pentru toți banii din lume, să fie departe de familie, a declarat Alina, la Antena Stars.

Reacția tranșantă a Alinei Pușcaș, după ce a fost acuzată că a mințit. Ce a dezvăluit acum vedeta de la Antena 1
Reacția tranșantă a Alinei Pușcaș, după ce a fost acuzată că a mințit. Ce a dezvăluit acum vedeta de la Antena 1

Vedeta Antenei 1 şi-a păstrat calmul şi a apelat la tăria de caracter pentru a trece peste aceste acuze.

Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar când s-a aflat de Marcel Pvel s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat că anumiți părinți de la grădinița la care am copiii să-și manifeste cumva nemulțumirile.

Platourile de filmare de la “Te cunosc de undeva!”, focar de infecţie

Adriana Trandafir, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Puşcaş şi Andrei Ștefănescu au fost confirmați pozitiv cu coronavirus în urmă cu doar câteva săptămâni. Aşa cum era de aşteptat, cei de la Antena 1 au suspendat imediat filmările pentru emisiune.

Au fost luate toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare, au comunicat cei de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...