Reacția STB după ce o tânără s-a fotografiat în mod nefiresc în tramvaiul 41. Imaginea a devenit virală

Andra Daoud 21.06.2022, 16:23
Reacția STB după ce o tânără s-a fotografiat în mod nefiresc în tramvaiul 41. Imaginea a devenit virală

O fotografie cu o tânără care călătorea cu tramvaiul 41 a devenit virală pe rețelele sociale. Fata s-a lăsat pozată în timp ce stătea întinsă în tramvai și imaginea a ajuns pe internet. Reacția celor de la STB nu a întârziat să apară. Cum au comentat reprezentanții societății de transport fotografia și ce le-au transmis călătorilor.

Reacția STB la fotografia virală din tramvaiul 41

Tinerii găsesc modalități originale de a capta atenția online și uneori fac lucruri la care nici măcar nu te-ai gândi, pentru câteva like-uri și comentarii pe internet. O tânără din București a obținut puțină atenție online, după ce s-a fotografiat într-un mod nefiresc, în tramvaiul 41. Fata s-a urcat pe partea metalică din spatele tramvaiului și a stat întinsă acolo pe timpul călătoriei, în timp ce altcineva i-a făcut poză.

Tânăra a admirat Bucureștiul așa, în timp ce călătorea cu mijlocul de transport în comun, iar imaginea a ajuns pe internet. În timp ce reacțiile celor care au văzut fotografia au fost numeroase și de toate felurile, nici reacția celor de la STB nu a întârziat să apară. Reprezentanții Societății de Transport București au comentat cât se poate se scurt și la obiect întâmplarea.

„Rugămintea este de a se efectua plimbarea cu mijloacele de transport în picioare sau pe scaune.”, le-au transmis cei de la STB bucureștenilor care folosesc tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul pentru a se deplasa prin oraș.

Reacția STB dupa ce o tanara s-a fotografiat in mod nefiresc in tramvaiul 41. Imaginea a devenit virala
Fotografia cu tanara a ajuns virala pe internet

Schimbarea anunțată de STB de la 1 iulie

Societatea de Transport București a transmis că, începând de la 1 iunie, toate vehiculele vor fi igienizate de către operatori privați. Vestea este una cât se poate de bună pentru bucureșteni, pentru că acest lucru înseamnă că vor călători cu autobuze, tramvaie și troleibuze mai curate.

Operatorii privați vor igieniza vehiculele STB în cadrul tuturor unităților de exploatare, respectiv în cele 11 depouri: Victoria, Bucureștii Noi, Dudești, Alexandria, Colentina, Giurgiu, Titan, Militari, Vatra Luminoasă, Berceni, Bujoreni; precum și în cele opt autobaze: Alexandria, Ferentari, Militari, Nordului, Floreasca, Titan, Obregia și Giurgiului.

„Prin decizia de externalizare a unor servicii ce nu țin de obiectul principal de activitate, STB S.A. oferă calitate utilizatorilor serviciului de transport public de călători, păstrarea curățeniei din mijloacele de transport și condițiile în care călătorim depinzând însă de fiecare dintre noi.

Păstrarea mijloacelor de transport în comun, a copertinelor din stații în condițiile inițiale, fără a fi vandalizate, e o cerință obligatorie pentru fiecare cetățean al metropolei”, a declarat directorul general al STB, Adrian Criț.

Igienizarea mijloacelor de transport ale STB presupune trei tipuri de activități: curățarea zilnică a acestora, la momentul retragerii mijloacelor de transport în depou sau în autobază, spălarea la interval de 10 zile, la comanda unității beneficiare, precum și spălarea vehiculului înainte ca acesta să intre în hala de întreținere pentru executarea reviziilor tehnice și de câte ori mai este nevoie.

Urmăriți Impact.ro și pe