Reacția neașteptată a lui Oprișan, după ce ar fi vorbit despre „proasta României”, cu referire la Dăncilă

Redacția IMPACT 11.10.2019, 18:00
Reacția neașteptată a lui Oprișan, după ce ar fi vorbit despre „proasta României”, cu referire la Dăncilă

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, vine cu explicații după ce ar fi jignit-o, indirect, pe Viorica Dăncilă. Liderul organizației județene i-ar fi îndemnat pe colegii săi să caute pe Google „proasta României” și să vadă ce rezultate obțin.

Liderul PSD, Marian Oprișan, ar fi avut un limbaj dur la adresa șefei PSD, Viorica Dăncilă. El i-ar fi îndemnat, în ședința de la Parlament, pe colegii săi să caute pe Google „proasta României”.

Astfel, ar fi făcut referire indirectă la Viorica Dăncilă, cea care apare în majoritatea căutărilor după această expresie.

Ulterior, șeful PSD Vrancea a negat că ar fi folosit un asemenea limbaj.

Ce spune Marian Oprișan după ce i s-a imputat expresia „proasta României”, cu referire la Dăncilă

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ar fi folosit, potrivit unor surse, un limbaj urât la adresa șefei PSD.

”Dați o căutare pe Google cu proasta României și vă dă rezultat Dăncilă”, ar fi spus baronul PSD de Vrancea

Ulterior, Marian Oprișan a negat că ar fi spus așa ceva, insistând că nu a jignit-o niciodată pe aceasta.

„Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie.Este o perioadă în care se încearcă, prin tot felul de manipulări-unele chiar din interiorul PSD-generarea unor tensiuni între liderii partidului.” a declarat Marian Oprișan

Vineri seara, la Vila Lac 1 are loc o ședință crucială a Comitetului Executiv al PSD, în care se va decide soarta Vioricăi Dăncilă.

Oamenii de la vârful PSD vor decide dacă o mai vor pe Viorica Dăncilă la șefia PSD și n-ar fi exclus să se aducă în discuție și candidatura acesteia la prezidențiale. Viorica Dăncilă este candidatul PSD și nu mai poate fi retrasă de pe buletinul de vot.

Dar PSD are o portiță. Poate decide să-i retragă sprijinul și să susțină un alt candidat. Dar cel mai apropiat de ideologia partidului ar fi Mircea Diaconu, variantă cu care majoritatea social-democraților nu sunt de acord.

Diaconu este candidat independent, susținut de ALDE și Pro România.

Urmăriți Impact.ro și pe