Reacția neașteptată a lui Culiță Sterp la ieșirea din sala de judecată. Când va primi sentința pentru accidentul provocat în Cluj-Napoca

Badea Violeta 23.11.2022, 14:13

Culiță Sterp a apărut miercuri, 23 noiembrie, în faţa judecătorilor cu speranţa că va scăpa cât mai repede de controlul judiciar. Manelistul nu a părut deloc abătut de problemele existente în viața sa. Cu zâmbetul pe buze și cu un aer nonșalant, artistul a avut o reacție neașeptată la ieșirea din sala de judecată. Iată ce a declarat cântărețul!

Culiță Sterp, pus pe glume în Instanță

Miercuri, 23 noiembrie, s-a judecat contestația depusă de Culiță Sterp pentru măsura controlului judiciar. Manelistul a mers alături de avocatul său în sala de judecată, dar nu a obținut încă un răspuns din partea procurorilor. La finalul ședinței, reprezentantul cântărețului a precizat că decizia va fi anunțată abia joi, 24 noiembrie.

La ieşirea din sala de judecată, Culiță Sterp era foarte zâmbitor şi încrezător. Artistul a fost aşteptat de mai mulți jurnaliști care au încercat să obţină de la el reacții, după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului, atunci când a fost prins beat şi drogat la volan. Cu un aer de superioritate, cântărețul a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de reporteri și a încercat să le dea peste nas acestora.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat manelistul pe un jurnalist.

Citește și Iubita lui Culiță Sterp, mesaj public după ce artistul a ieșit din arest: “Regretă mult. Veți vedea un om schimbat în viitor”!

Culita Sterp 2
Culita Sterp a oferit o reactie la iesirea din sala de judecata

Culiță Sterp este cercetat și pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

Anchetatorii au anunțat că interpretul de manele va fi cercetat și pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, asta după ce au aflat rezultatul probelor IML.

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial.

Citește și Răsturnare de situație în cazul manelistului Culiță Sterp. Ce au descoperit polițiștii despre bărbat!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...