Reacția medicilor, după știrea falsă a morții lui Mihai Constantinescu. Care este, de fapt, starea artistului

Claudiu Surmei 27.09.2019, 12:13
Reacția medicilor, după știrea falsă a morții lui Mihai Constantinescu. Care este, de fapt, starea artistului

Medicii de la Spitalul Floreasca au transmis că Mihai Constantinescu este în viață, după ce mai multe site-uri de știri din România au anunțat decesul artistului.

Mihai Constantinescu este în viață, la Spitalul Floreasca

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis de la început să nu dăm mai multe detalii”, a declarat dr. Bognad Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

„Mihai Constantinescu trăiește! Cât de nenorociți pot fi cei care au dat știrea falsă că nu mai e! Gunoaie! Sper în dreptatea divină! Deși, orice pedeapsă nu ajunge pentru aceste LEPRE!, a scris pe Facebook dr. Monica Pop, care a precizat pentru Libertatea că artistul „este într-un progres față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii.”

Vineri, 27 septembrie, un site de știri din România a anunțat că Mihai Constantinescu a murit. Informația falsă a fost preluată de mai multe site-uri fără să fie verificată. În cele din urmă, medicii au anunțat că artistul este în viață. Acesta se află internat la Spitalul Floreasca din Capitală de 4 luni, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Urmăriți Impact.ro și pe