Reacția lui Gigi Becali după înfrâgerea dură cu CFR Cluj. Mesajul pentru Edi Iordănescu. ”Noi nu jucăm pe baltă”

Andrei Cezar, Coteț Alexandru 30.08.2021, 13:17
Reacția lui Gigi Becali după înfrâgerea dură cu CFR Cluj. Mesajul pentru Edi Iordănescu. ”Noi nu jucăm pe baltă”

FCSB a pierdut la scor derby-ul etapei a șaptea cu CFR Cluj, scor 1-4. La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Edi Iordănescu a declarat că fără trei sau chiar patru transferuri, roș albaștrii nu ar ar avea forța necesară să se bată la titlu. În această dimineață, Gigi Becali și-a reafirmat susținerea pentru tehnicianul echipei sale și a declarat că diferența 12 puncte dintre ardeleni și FCSB este ușor de recuperat.

Prima reacție a lui Gigi Becali după înfrângerea cu CFR Cluj: ”Diferența de 12 puncte este un fleac”

Finanțatorul celor de la FCSB a ținut să îi transmită lui Edi Iordănescu un mesaj de încurajare și, spre deosebire de atle dăți când își făcea praf jucătorii și chiar antrenorul, acum latifundiarul a vorbit în termeni rezonabili, în ciuda înfrângerii usturătoare din Gruia.

L-am pus pe Edi, am încredere în el, merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinionul cu apa, noi nu suntem echipă să jucăm pe baltă. În al doilea rând, accidentările lui Coman și Șut și gafele lui Octavian Popescu și Vlad.

Merg pe mâna lui Edi, este un fleac diferența de 12 puncte, sunt 6 puncte la ora asta pe care le putem diminua sau să trecem peste ei chiar la sfarsitul sezonului regulat.

Nu am nicio problemă, am răbdare, stiu ce lucrează Edi. El e puțin descurajat, îi transmit prin voi să nu deznădăjduiască, va fi bine. Nu mai vreau să vorbesc! Acum am vorbit pentru a fi ferm.

Merg pe mâna lui Edi că va face treabă”, a declarat Gigi Becali, luni dimineața, la Pro X.

Reactia lui Gigi Becali dupa infrangerea dura cu CFR Cluj. Mesajul pentru Edi Iordanescu. ”Noi nu jucam pe balta”
Reactia lui Gigi Becali dupa infrangerea dura cu CFR Cluj. Mesajul pentru Edi Iordanescu. ”Noi nu jucam pe balta”

Edi Iordănescu solicită transferuri la echipă

La scurt timp după înfrângerea rușinoasă contra celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu a transmis un mesaj către patronul echipei că este nevoie urgent de transferul a trei sau chiar patru jucători experimentați. FCSB a rămas în ultimul an fără fotbaliști importanți precum Man și Moruțan, iar alte două piese de bază din echipă, Coman și Tănase, s-au accidentat în meciurile trecute.

Unul dintre cei care va veni să ajute echipa este Claudiu Keseru. Atacantul s-a despărțit de campioana Bulgariei Ludogorets, iar zilele acestea este așteptat să facă vizita medicală și să semneze cu FCSB.

Keşeru e unul dintre cei ce trebuie să vină să ne ajute. E nevoie de putere în echipă. Am solicitat transferuri şi ştiu că se lucrează pentru asta. Şi în ultimii ani erau probleme, iar de atunci au dispărut mai mulţi jucători. Banca noastră azi a fost ca grădiniţa”, a spus Iordănescu după meciul cu CFR Cluj.

Ceilalți trei jucători pe care FCSB încearcă să îi aducă sunt: Hervin Ongenda (FC Botoșani), Deian Sorescu (Dinamo) și Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu).

Urmăriți Impact.ro și pe