Reacţia lui David Miculescu după ce s-a aflat de transferul la FCSB. „Pentru asta m-am apucat de fotbal”

Badea Violeta 30.07.2022, 22:12
Reacţia lui David Miculescu după ce s-a aflat de transferul la FCSB. „Pentru asta m-am apucat de fotbal”

David Miculescu a avut anul trecut un sezon excelent la UTA Arad, reușind să marcheze 8 goluri în 36 de meciuri. Pentru a-și întări echipa, Gigi Becali a hotărât să bage mâna adânc în buzunar și să-l achiziționeze pe fotbalist. 1.7 milioane de euro e suma pe care patronul FCSB o va plăti în schimbul extremei. Iată cum a reacționat David Miculescu după ce s-a aflat de transferul său!

David Miculescu, cu un pas la FCSB

Șansele ca David Miculescu să îmbrace tricoul FCSB încă de săptămâna viitoare sunt foarte mari, după ce Gigi Becali s-a decis să achite clauza de reziliere în valoare de 1.7 milioane de euro.

Patronul FCSB își dorește să-l poată folosi pe jucător chiar la meciul cu Dunajska Streda, programat miercuri, 3 august, în turul trei preliminar al Conference League, partidă la care va lipsi Andrei Cordea, suspendat.

„Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro.

I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a declarat patronul FCSB, potrivit celor de la GSP.ro.

David Miculescu

David Miculescu, reacție despre transferul la FCSB

David Miculescu nu a ținut cont de dorința lui Gigi Becali și a evoluat astăzi, 30 iulie, pentru UTA Arad. Echipa s-a a dat piept cu FC Voluntari și a fost învinsă cu scorul de 3-0.

Întrebat la finalul partidei despre transferul la FCSB, David Miculescu a dezvăluit că nu i s-a transmis nimic oficial, dar speră că mutarea se va face.

„Am văzut și eu știrile, am văzut discuțiile, dar mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Am văzut (n.r. – că cei de la FCSB m-au rugat să nu joc azi), chiar nu m-am uitat deloc pe internet.

Ce pot să zic e că nu m-a anunțat nimeni nimic oficial. Șansele sunt mari, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. – FCSB). Mă concentrez doar la UTA acum și sunt supărat că am pierdut. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”, a declarat jucătorul la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...