EXCLUSIV

Reacția lui Bogdan Diaconu, după ce Vanghelie l-a acuzat că îi plac bărbații. Cum arată soția deputatului EXCLUSIV

Oana Pascaru 30.07.2021, 17:20

Weekend-ul trecut un nou scandal politico – monden a izbucnit în lumea bună a Capitalei! De această dată protagoniști erau nimeni alții decât Marian Vanghelie și concubina sa cu care are și un copil de cinci anișori. Cei doi s-au certat atât de tare, încât bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale și de ajutorul polițiștilor, asta pentru că Oana a cerut atunci ordin de protecție împotriva fostului primar al Sectorului 5.

Bogdan Diaconu neagă că ar fi vorbit cu Oana Mizil pe WhatsApp

Lucrurile s-au mai calmat încă de a doua zi, iar Oana și-a retras ordinul de protecție. S-a vehiculat că mărul discordiei în această ecuație ar fi nimeni altul decât, Bogdan Diaconu, un fost deputat, care i-ar fi trimis mai multe mesaje partenerei ui Vanghelie, lucru care l-ar fi enervat la culme pe fostul edil.

Contactat de reporterii Impact.ro, Diaconu ne-a mărturisit în exclusivitate că nu este nimic adevărat din ce s-a spus în spațiul public. Mai ales că el s-a și însurat luna trecută cu o domnișoară foarte frumoasă, cu chipul angelic.

„M-am însurat, sunt bine. Tot ce a apărut în presă este un fake- news. Din momentul în care mi-am terminat mandatul de deputat nu am mai vorbit. Eu de atunci nu am mai vorbit nici cu Oana, nici cu Marian Vanghelie.

Nu este adevărat ce se spune în presă cum că eu și Oana Mizil am vorbit pe WhatsApp, eu nu m-am conversat cu ea.”, a declarat Bogdan Diaconu.

diaconu sotie
Bogdan Diaconu neagă că ar fi vorbit cu Oana Mizil pe WhatsApp

Vanghelie, atac dur la adresa lui Diaconu

La rându-i, și Marian Vanghelie a precizat că-i exclusă o posibilă convorbire a partenerei sale cu fostul deputat, căruia i-a adus însă o serie de acuzații.

„Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă.

Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar?

Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap”, a declarat revoltat Marian Vanghelie, exclusiv pentru impact.ro.

 Bogdan Diaconu s-a însurat

În urma imaginilor postate pe contul său de Facebook, Bogdan Diaconu le arată prietenilor virtuali fotografii cu superba lui soție, Andreea, o tânără blondă, slăbuță cu chip angelic.

„Am cea mai frumoasă soție! Te iubesc, Andreea Diaconu!”, a scris acesta în dreptul imaginii postate pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe