Florentin Pandele, după înfrângerea zdrobitoare a soției sale la alegerile locale. Calvarul prin care a trecut Gabriela Firea în ultimele luni

Stan Filon 27.09.2020, 23:37
Florentin Pandele, după înfrângerea zdrobitoare a soției sale la alegerile locale. Calvarul prin care a trecut Gabriela Firea în ultimele luni

Florentin Pandele, soțului primarului General Gabriela Firea, a avut prima reacție după ce consoarta sa a pierdut alegerile locale de duminică. Pandele a spus că nu este o mare pierdere, în cazul în care Gabi Firea pierde alegerile, deoarece copiii săi își vor recupera mama, iar el soția. Florentin Pandele a spus și prin ce chinuri a trecut soția sa în ultima perioadă.

Florentin Pandele a avut o primă reacție, după înfrângerea suferită de soția sa, Gabriela Firea

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile, pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele la România TV.

Florentin Pandele a arătat cu degetul spre cei pe care el îi consideră vinovați pentru pierderea aegerilor de la Primăria Capitalei. „Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură” , a adăugat acesta.

Florentin Pandele a avut o prima reactie, dupa infrangerea suferita de sotia sa, Gabriela Firea
Florentin Pandele a avut o prima reactie, dupa infrangerea suferita de sotia sa, Gabriela Firea

Firea încă nu și-a recunoscut înfrângerea

Gabriela Firea nu s-a declarat încă învinsă, deoarece a spus că așteaptă rezultatele oficiale ale alegerilor locale. „Cei care au trecut peste acest prag psihologic au făcut un lucru foarte bun pentru comunitățile lor, pentru țara noastră până la urmă. Cu puțin timp în urmă s-au închis secțiile de vot, practic membrii comisiilor preiau urnele în care se află voturile și începe numărătoarea.

Dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în Bucureșiti acum patru ani de zile – pe la 4-5 dimineața erau numărate cam 80% din voturi, iar spre dimineață, la 8-9, deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor exit-poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale.

Le luăm ca atare, dar asta nu îmseamnă că avem în aceasta seară învinși în învingători. De aceea le transmit tuturor colegilor noștri din țară și din București să fie atenți cum numără voturile, să respecte voturile cetățenilor pentru că asta înseamnă să respectăm democrația”, a spus Gabriela Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...