Reacția furibundă a lui Radu Banciu la adresa Simonei Halep. Prezentatorul a izbucnit în scandalul de dopaj: „Este o rușine”

Badea Violeta 27.01.2023, 20:40

Radu Banciu nu se dezminte și continuă seria atacurilor la adresa Simonei Halep. Controversatul jurnalist a criticat-o, din nou, pe sportiva din Constanța, considerând-o vinovată în scandalul dopajului în care este implicată. Iată ce a spus de această dată celebrul prezentator de televiziune!

Radu Banciu, atac nou la adresa Simonei Halep

Radu Banciu revine în atenția presei, după ce a atacat-o, din nou, pe jucătoarea de tenis, Simona Halep. În cadrul emisiunii „Fotbal All Inclusive” pe care o realizază la Prima Sport, celebrul jurnalist a pus-o la zid pe sportivă, arătându-se convins de faptul că aceasta a mințit atunci când a spus că nu a știut cum a ajuns în corpul ei substanța Roxadustat.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta!

Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai”, a precizat prezentatorul TV.

Citește și Simona Halep, surprinsă la plajă în Dubai. Imaginile care au cucerit internetul. Foto!

Controverse privind mâncarea consumată de Simona Halep la US Open
Simona Halep

„Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals”

Totodată, Radu Banciu s-a arătat dezamăgit de faptul că fostul lider mondial încă mai este susținut în România și că nu este criticat pentru faptul că a încălcat regulamentul și a consumat o substanță interzisă.

„Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: «Da, domne’, eu am furat de am rupt?». A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: «Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!». N-a recunoscut niciodată niciunul!Și o ridică toată lumea…

N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat. Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi.

Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a mai adăugat cunoscutul jurnalist.

Citește și Imagini uitate cu Simona Halep înainte de operația de micșorarea bustului. Cum arăta sportiva pe vremea când avea un decolteu generos. Galerie Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...