Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce Dincă a declarat că nu a omorât-o pe fată. Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Redacția IMPACT 01.04.2020, 10:43
Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce Dincă a declarat că nu a omorât-o pe fată. Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Gheorghe Dincă și-a schimbat de curând din nou declarațiile. Bărbatul susține că nu le-a omorât pe cele două fete pe care le-a răspit, respectiv pe Alexandra și pe Luiza, ci că a fost forțat să declare că el este criminalul.

Cum a recționat familia Alexandrei Măceșanu când au fata lor este în viață

Avocatul Tonel Pop a declarat că, potrivit spuselor lui Dincă, acesta a fost forțat să recunoască fapte care nu sunt adevărate. Drept urmare, Dincă cere retrimiterea dosarului la Parchet. Familia Alexandrei Măceșanu a trăit mereu cu speranța că fata lor nu a fost ucisă și este în viață și trebuie salvată. Declarațiile monstrului de la Caracal le-a întărit și mai mult așteptările și nu se vor lăsa până ce nu o vor găsi pe Alexandra.

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate.  El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop.

alexandra, familia alexandrei, reactie, gheorghe dinca
Cum a recționat familia Alexandrei Măceșanu când au fata lor este în viață

După ce Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile, unchiul Alexandtrei a avut o primă reacție pe contul lui de Facebook, referitor la acest subiect. Alexandru Cumpănașu spune că a primit cea mai bună veste de ziua sa și anume faptul că nepoata sa nu este moartă. Acesta spune că Dincă a recunoscut ceea ce i s-a dictat, ceea ce însemnaă că există o nouă speranță că fetele nu sunt moarte. De asemenea, Cumpănașu speră că va reuși să afle în cele din urmă adevărul de la monstrul din Caracal.

„Încă un motiv de bucurie de ziua mea: DINCĂ a recunoscut TOT Nu doar ce s-a spus acum public‼ (…) Dinca a recunoscut că nu a omorat pe Alexandra și pe Luiza și că i s-a dictat tot ce a declaratSi multe altele Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVĂRUL curândPe 3 aprilie este primul termen al procesului amânat‼”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe