Reacţia dură a lui Marcel Ciolacu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: “Ministru catastrofă”

Nicu Stan 14.04.2021, 13:39
Reacţia dură a lui Marcel Ciolacu, după demiterea lui Vlad Voiculescu: “Ministru catastrofă”

Reacţia dură a lui Marcel Ciolacu, după demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. Șeful PSD susține că demiterea trebuia să aibă loc mai demult.

Marcel Ciolacu, prima reacție după anunțul demiterii lui Vlad Voiculescu. ”Coaliția Austerității a protejat acest ministru catastrofă”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut o primă reacție pe pagina personală de Facebook după anunțul demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Astfel, șeful PSD spune că deja demiterea ministrului Sănătăți este târzie, că acesta trebuia demis mai demult. De asemenea, Marcel Ciolacu îl numește pe Vlad Voiculescu ”ministru catastrofă”.

Vlad Voiculescu este numit de Marcel Ciolacu ministrul catastrofa
Vlad Voiculescu este numit de Marcel Ciolacu ministrul catastrofa

În opinia PSD, revocarea lui Vlad Voiculescu ar fi trebuit făcută mai demult

“Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de socializare.

Marcel Ciolacu, avertisment pentru coaliția de guvernare

De asemenea, Marcel Ciolacu a avertizat coaliția de guvernare să nu mai numească asemenea oameni, ca Vlad Voiculescu sau ca Nelu Tătaru, în fruntea ministerului Sănătății, ci să caute un adevărat prosesionist.

”PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook”, a mai scris Marcel Ciolacu în mesajul de pe Facebook.

Florin Cîțu a anunțat revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu

Miercuri, premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis cererea de revocare a ministrului Sănătății președintelui României, Klaus Iohannis. De asemenea, tot din ministerul Sănătății va fi demis și secretarul de stat Andreea Moldovan.

“Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Andreea Moldova, revocată o dată cu Vlad Voiculescu

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunţat Florin Cîţu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI